Digidexo.com

Naturlige matvarer for å hjelpe detox kroppen din

Hvis du er ute etter de beste måtene å "avgifte" kroppen din, men ønsker ikke å ty til hjelp av en altfor restriktiv kommersiell plan, kan en hjemmelaget detox være et kompromiss. En hjemmelaget detox vil gi deg noen av fordelene med en full-blåst detox uten ulempene eller sultfølelse forbundet med mange populære planer. Det følgende er noen eksempler på matvarer som du kan inkludere i kosten for å bidra til å få din detox startet.

Leafy Greens

Fibrøs og grønne grønnsaker er den ideelle maten som du kan basere din detox plan. Fiber hjelper kroppen til naturlig rense seg selv ved å fremme sunn fordøyelse Grønne grønnsaker, i tillegg til å være gode kilder til fiber, er lastet med vitaminer og mineraler for å holde kroppen sunn uten overbelastning på kaloriene. Konsumere minst fire porsjoner daglig.

Frø og nøtter

Valnøtter, mandler, linfrø, gresskar, seder og solsikke er noen eksempler på frø og nøtter typer som du kan inkludere i din detox diett. Disse elementene er høy i fiber og lett fordøyelig, slik at sluttresultatet vil bli en fullstendig rengjøring av fordøyelsessystemet uten å plassere den under utilbørlig stress. Snack på disse elementene i løpet av dagen.

Frukt

Frukt, spesielt økologisk frukt, er den ideelle maten for å supplere din detox innsats. Som grønnsaker, frukt er rike på fiber, vitamin og mineraler. Og i motsetning til grønnsaker, frukt er litt mer calorically tett, og gir kroppen din med bærekraftig energi for å komme gjennom en dag uten ulempene og toksisitet forbundet med bearbeidet mat. Fire av fem porsjoner frukt om dagen bør gi tilstrekkelig nytte.

Hvitløk

Hvitløk er den perfekte krydder å bruke liberalt mens på detox plan. Hvitløk har fordelen av å stimulere leveren, forårsaker den til å produsere flere enzymer for å dispergere toksisitet i fordøyelsessystemet og hele kroppen.

Green Tea

Erstatte din kaffe med grønn te kan hjelpe i din detox innsats. Grønn te er en termo (fett brenner), som stimulerer metabolismen samtidig som det gir en heftig dose av antioksidanter for å rense kroppen. En kopp grønn te om morgenen og en annen før noen treningsøkter vil hjelpe kroppen din kvitte seg med giftige fett innskudd.