Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes


Rullestolramper er et verdifullt tillegg til et hus med et medlem som bruker en rullestol for mobilitet. Men trenger en rampe som skal bygges med tanke på brukeren. Hvis en manuell rullestol er brukt og en rampe er for bratt, kan det være svært vanskelig å få opp rampen. Ramper kan være utformet for å gli inn i innredningen av huset og gi den hjelpen som trengs.

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes

•  Finn ut om en betong eller tre rampe ville best passer anvendelsen av hvor rampen vil bli plassert. Tre ramper er ofte valgt for hjem applikasjoner som de er lettere å landskapet rundt. For formålet med denne fremgangsmåten, vil et tre rampen være f.eks.

Skaff en byggetillatelse, og gjennomgå kravene for å bygge en rullestolrampe i reguleringsområdet der rampen vil bli.

Stake ut ønsket plassering av rampen for både lengden og bredden på rampen. Rampen Plattformen skal være 36 inches bred for å gi enkel manøvrering.

Design skråningen av rampen. Rampen skråningen anbefalt av ADA er 01:12. Slik at for hver 12 lineære inches av rampen, kan skråningen stige mer enn en tomme. En rampe forhold på 01:12 er akseptabelt for motoriserte rullestoler; er imidlertid et forhold på 01:18 lettere for personer på en manuell rullestol.

Bruke et innlegg hull digger, grave hull til de verv som vil støtte rampen. Et innlegg bør plasseres hver langs hver tredje meter av rampen. Plasser innlegg i hullene, og sett dem med betong.

Bruk et nivå og noen streng, sett en tomt linje for fremveksten av rampen langs polene. Strengen benyttes som en guide mens bygningen og plassere rampen gulvet.

Still utenfor rammen av rampen med 2x4 trelast. Vær nøye med å følge vinkelen satt av guiden streng.

Cut 2-tommers med 4-tommers trelast 36 inches lang, og plassere det over det åpne midten av rampen. Fest hver side med treskruer til utsiden tre bærerammer. Disse styrene bør plasseres hver fot.

Legg ¾ tommers kryssfiner på toppen av rampen støtterammen og festes til rammen med treskruer. Sørg for at kryssfiner er stanget tett i skjøtene for å unngå høydedrag i rampen.

Mål 36 inches fra rampen gulvet og merke det på hvert av innleggene. Fest et rekkverk langs rampen ved 36 inches der merkene er. Rekkverk bør monteres på begge sider av rampen.

Seal alt trevirke som brukes i byggingen av rampen med en kvalitet tre dekk flekken og fugemasse for å hindre skade fra været.