Digidexo.com

Næringsinnhold av Bananas

Næringsinnhold av Bananas


Bananer har en rik smak og er lett å spise nesten hvor som helst. Du kan inkludere dem i lunsjer eller spise dem på veien mens du reiser .. Dette tropisk frukt tilbyr mange ulike næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Nyt en daglig banan av seg selv, på en sandwich, i en salat eller som en del av en dessert.

Fiber

Bananer inneholder en stor mengde av pektin, en naturlig fiber. Fiber er viktig til kosthold for å redusere dårlig kolesterol, opprettholde regelmessig avføring og bedre fordøyelse. Uten riktig mengde fiber i kosten din, kan du være i faresonen for tykktarmskreft, fordøyelsesproblemer, magesår og forstoppelse.

Lav Salt

Mange er på lave salt dietter for væskeretensjon, hjertesykdommer og høyt blodtrykk. Bananer inneholder ingen natrium. Ifølge USDA, bør vi bruker mindre enn 1 ts. salt daglig. Bananer er en utmerket måte å nyte velsmakende mat uten å bruke noen av dine daglige natrium kvote.

Kalium

Ifølge USDA, reduserer kalium sjansene for nyrestein, forhindrer absorpsjon av natrium i blodstrømmen, senker blodtrykket og reduserer tap av bentetthet. USDA anbefaler 4700 mg daglig av kalium. Bananer er rike på kalium.

Vitamin C

Kroppen din bruker vitamin C for å gjenoppbygge hudceller, gjenopprette vårt immunsystem og redusere tretthet. USDA anbefaler en servering av vitamin C daglig. Bananer har en liten mengde vitamin C i dem for å bidra til å fremme en sunn kropp.

Magnesium

Bananer er rike på magnesium. Ifølge National Institutes of Health, er magnesium det fjerde største elementet i kroppen og er først og fremst i bein. En mellomstor banan tilbyr 80 mg magnesium. USDA anbefaler 400mg magnesium daglig. Kroppens hjertefunksjon, nervesystemet, bentetthet og blodtrykk avhenger av de anbefalte kvoter for magnesium.

Vitamin B6

Ifølge National Institutes of Health, trenger kroppen din vitamin B6 for å produsere røde blodceller og mange enzymer i kroppen. En middels banan gir 34 prosent av USDA anbefalt daglig inntak av vitamin B6.