Digidexo.com

Best Prostate Cancer Treatment Centers

Prostata sykdom er svært vanlig, spesielt hos eldre menn. Ifølge National Cancer Institute, mer enn halvparten av mennene i USA mellom 60 og 70 år gamle har symptomer på benign prostatahyperplasi. I tillegg, så mange som 90 prosent av de mellom 70 og 90 år gamle opplever symptomer. Det er flere behandlingssentre som spesialiserer seg på prostatakreft.

Cancer Treatment Centers of America

Spesialistene ved Kreftbehandling Centers of America bruke en kombinasjon av tradisjonelle og nye behandlingsformer, inkludert høy doserate (HDR) brachyterapi, intensitet modulert strålebehandling (IMRT) og Oppdelte Dose kjemoterapi. Det er flere Kreftbehandling Centers of America, inkludert CTCA på Midwestern Regional Medical Center i Sion, Illinois, CTCA på sørvestre Regional Medical Center i Tulsa, Oklahoma, CTCA ved Eastern Regional Medical Center i Philadelphia, Pennsylvania, CTCA ved Western Regional Medical Center i Goodyear, Arizona og CTCA på Seattle Cancer Treatment and Wellness Center i Renton, Washington. Ring for å gjøre en avtale 24 timer i døgnet på (800) 268-0786.

Mayo Clinic

The Mayo Clinic hjelper flere tusen menn med prostatakreft hvert år - mer enn noen annen medisinsk senter. Spesialistene har team av onkologer og urologer som jobber sammen med hver pasient å finne ut den beste behandling for hans behov. The Mayo Clinic tilbyr også ekstern strålebehandling, radioaktive frø implantater, brachyterapi, kryoterapi, hormonbehandling og forventningsstyring. Det er Mayo Clinics ligger i Arizona, Florida og Minnesota. For avtaler, ringer alarm avtale kontoret på (904) 953-0853 mellom 8 am og 17:00 Eastern tid.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center har et erfarent team av leger, sykepleiere og andre medisinske fagfolk som fokuserer på behandling av prostatakreft. Senteret utvikler individualiserte behandlingsplaner for hver pasient basert på hans sykdom og progresjon. Behandling varierer fra vaktsom venter til kirurgi og alt i mellom. Laget forklarer alt til pasienten, som for eksempel den type tumor, mulige bivirkninger og komplikasjoner. I tillegg har pasienter tilgang til nye behandlingsformer gjennom sine kliniske studier. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center ligger i New York City. Det er en henvisning ansatte som vil matche pasienter med den beste legen for deres spesifikke tilstand. Ring henvisningen service på (800) 525-2225 08:30 til 17:30, mandag til fredag.