Digidexo.com

Sikkerhet for Whitening Strips

Sikkerhet for Whitening Strips


Enten du ønsker å reversere tegn på en alvorlig kaffe avhengighet eller gran opp tennene dine for et kommende arrangement, tenner Whitening strips er en rimelig og tilgjengelig metode for å oppnå et hvitere smil. Men som med mange bad og skjønnhetsprodukter, whitening strips utsette kroppen for kjemikalier og kan gi bivirkninger, og gir deg et par spørsmål du bør vurdere før du bruker tannbleking strimler.

Funksjon

Teeth Whitening strips er klare strimler du påføre til tennene som bleke tennene for å gjøre dem ser hvitere. Stavene inneholder både lim og blekemiddel, så det er ingenting for deg å bruke, men selve båndet. Stripene generelt dekker bare dine foran seks tenner, men dekningen kan variere fra merke. Mange merker har et sett med strips for morgen og kveld.

Fakta

For å gjøre tennene ser hvitere, whitening strips inneholder hydrogen peroxide, eller blekemiddel. Whitening strips som anses trygt og effektivt av American Dental Association har ADA Akseptert forseglingen på pakken. Fordi de brukes uten profesjonell veiledning, at-home Whitening strips inneholder mindre blekeeffekt og derfor ta lengre tid å vise resultater enn bleking på et tannlegekontor.

Bivirkninger

ADA rapporterer at de vanligste bivirkningene ved bruk av whitening strips er ising i tennene og tannkjøtt irritasjon. Noen mennesker merker en reduksjon i bivirkninger etter noen dager. Hvis du ikke gjør det, bør du vurdere å bruke strips en gang om dagen i stedet for to ganger, eller whitening tennene annenhver dag for å redusere bivirkninger. Crest anbefaler å bruke en myk tannbørste under bleking behandling.

Effektivitet

Du vil sannsynligvis merke at tennene er hvitere i løpet av den første uken av å bruke whitening strips. Hvis tennene dine er alvorlig misfarget, kan det ta noen uker for å se dramatiske resultater. Produkter med ADA Akseptert segl har vist seg å være effektive.

Advarsler

Følg alltid bruksanvisningen som følger med whitening strips. Misbruk og overforbruk kan føre til tann og tannkjøtt skader.

Whitening strips vil bare bleke ekte tenner; noen falske tenner eller tannarbeid du har vil ikke bleke.

Langvarig smerte i tennene eller tannkjøttet mens du bruker whitening strips kan indikere en underliggende oral helsetilstand.

Hvis du er gravid eller ammer, bør du oppsøke helsepersonell før du bruker whitening strips.

Whitening strips kan ødelegge et barns tenner. Snakk med en pediatrisk tannlege eller familie tannlege før du bruker dem på et barn.