Digidexo.com

De beste måtene å holde frisk Peaches

De beste måtene å holde frisk Peaches


Frisk fersken er deilig av seg selv, men kan også nytes skiver i løpet av korn, blandet i iskrem eller yoghurt eller bakt i en fersken skomaker. Frukten er også lav i kalorier, selv om den har en ganske søt smak. Ifølge Missouri Families.org, har en hel middels fersken bare 37 kalorier. Peaches, men er en svært delikat frukt og kan raskt råtne hvis det ikke er riktig lagret.

Velge en Peach

Når plukke en fersken, velg en som er fri for blåmerker og har en fersken eller gylne undertone til hudens farge. Du ønsker også en fersken som ikke har fullt modnet, med mindre du planlegger å umiddelbart spise fersken. Den delikate frukten kan gå fra moden for å råtne i løpet av noen timer. For å bestemme fruktens modenhet, forsiktig klem frukten. Hvis det er fast i hånden, er det ennå ikke moden. Hvis fersken er myk, det er moden.

Modning en Peach

Hvis fersken du bringe hjem er ikke moden, hjelpe prosessen sammen. Plasser fersken i en brun papirpose, for eksempel en pose dagligvarer, og brett over toppen av posen, så det er løst lukket. Ikke stable fersken på toppen av hverandre. Sett pose med fersken på disken og la dem sitte i to til tre dager ved romtemperatur. Sjekk fersken hver dag. De er moden og klar til å spise når de er myke å ta på.

Lagring av moden fersken

Moden fersken bli frisk når den oppbevares i kjøleskapet. Huden av en fersken er tynn, så det kan absorbere andre smaker hvis den er lagret nær elementer med sterke dufter. Av denne grunn, lagre fersken i en plastpose i en separat skuff, hvis mulig. Peaches smaker best når servert ved romtemperatur. Fjern fersken fra kjøleskapet en time eller to før du spiser.

Rotten Peaches

Peaches kan oppbevares i kjøleskap i inntil fem dager før de begynner å gå dårlig. Når brune flekker begynner å vise gjennom på fersken hud, har frukten begynte å råtne. Du kan berge fersken ved å kutte ut de brune flekker og spise eller tilberede den gjenværende kjøttet. Andre tegn på at dine fersken er i ferd med å gå dårlig inkluderer en sterk, søt duft og juice lekker fra fersken hud.