Digidexo.com

Bruke essiac Extract

Essiac er en urte blanding kjent for sine immunsystem-boosting kvaliteter. Det ble opprinnelig utviklet av kanadisk sykepleier Rene Caisse i 1920 for å behandle kreft (essiac er Caisse stavet baklengs). Mange bruker essiac formel for å avgifte kroppen og øke energinivået. Essiac kan tas i flere former, men mange brukere gjøre den om til en urte te for å forbedre den generelle helsen på en daglig basis.

Fordeler

Essiac er mest kjent for sine evner til å bygge motstand mot sykdom, rense kroppen for giftstoffer og fremme helbredelse. Urte formelen har også blitt vist å forsterke ben, ligamenter og ledd, beskytte dem mot stammer og frakturer. For de som lider av forkjølelse eller luftveissykdommer, kan essiac bidra til å bryte opp slim i hals og lunger. Essiac kan også balansere kroppens kalium og natrium nivåer for å forbedre cellefunksjon i hele kroppen. Mange tar også urte formel for sine smertelindrende egenskaper.

Ingredienser

Essiac er laget av en omfattende blanding av urter som er kjent for ulike helse-boosting kvaliteter. Den grunnleggende fire-urt formel består vanligvis av burdock rot, glatte alm bark, sauer sorrel og indisk eller tyrkisk rabarbra. Noen produsenter også legge velsignet tistel, tare, rødkløver og brønnkarse.

Skjemaer

Kanskje den mest populære måten å konsumere essiac er en nytraktet te fra de friske eller tørkede urter. Essiac er også tilgjengelig i pille kapsler og i en ultra-konsentrert flytende ekstrakt.

Dosering

Anbefalt essiac doseringen avhenger av flere faktorer, blant annet den primære grunnen for å ta essiac og hvilken form for det blir brukt. For de som forbruker essiac i te form, er den anbefalte dosen for å opprettholde helse 3 gram per dag. For de som kjemper sykdom eller avgiftende, er en aggressiv dose av 9 gram per dag foreslått. For kosttilskudd i pilleform, er den anbefalte doseringen 2-4 piller per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Den foreslåtte daglige mengde væske essiac er to teskjeer. I alle former, er essiac beste konsumert på tom mage minst to timer etter spising og en time før du spiser.

Side Effects

De fleste brukere opplever essiac bare mild, om noen, bivirkninger. Noen brukere klager over diaré og oppblåsthet første gang du bruker essiac, men disse symptomene vanligvis gå bort med en redusert dose. Noen brukere kan være allergisk mot sau sorrel, en vanlig allergen, som kan forårsake milde allergiske reaksjoner som kløende utslett, rennende nese, rennende øyne og feber. Personer med visse sykdommer anbefales å rådføre seg med lege før du bruker essiac. For eksempel bør alle med en historie med nyreproblemer unngå essiac fordi urter tyrkiske rabarbra eller sauer sorrel inneholder oksalsyre, som kan forårsake nyrestein å danne. Diabetikere blir bedt om å bruke Essiac blander med forsiktighet, da burdock root kan påvirke blodsukkeret. I tillegg bør gravide eller ammende kvinner ikke tar essiac. Tyrkisk rabarbra og burdock root kan føre til livmor sammentrekninger og hele glatte alm bark bærer en høyere risiko for spontanabort.