Digidexo.com

Hvordan stoppe Kramper i leggen din

Hvordan stoppe Kramper i leggen din


En kalv krampe er en ufrivillig smertefull krampe eller innstramming av musklene i leggen, den bakre leggen mellom kneet og ankelen. Hard trening, overdreven inaktivitet eller en ubalanse av slike ting som natrium og elektrolytter kan forårsake kramper. Kalv cramps er vanligvis forbigående, men kan føre til alvorlige, invalidiserende smerter. Ekstreme eller kroniske kramper i leggen kan føre til skade i muskelen gjennom en rive av muskelfibre eller kompresjon av nerveender som fører til problemer med generell mobilitet.

Bruksanvisning

Stopp aktivitet når smertene begynner. Stretch kalv.

For å strekke kalv, alternativ bevegelse av ankelen slik at tærne peker nedover deretter oppover.

For avansert stretch, utføre runner strekningen. Posisjon kroppen på på en armlengdes avstand fra vegg. Plasser hendene på veggen og plassere upåvirket ben i en litt bøyd posisjon foran det berørte beinet. Holde hælen på den berørte beinet på bakken, sakte helle i veggen til du føler en strekk i leggen.

Påfør moderat tommeltrykk i leggmuskelen magen, eller den tykkeste delen av leggen, for alvorlige leggkramper. Når spenning eller krampe utgivelser, øker tommeltrykk. Fortsett slik til krampe forsvinner.

Follow tommeltrykk med elting massasje eller håndtrykket fra ankelen opp over hele muskelen til baksiden av kneet.

Påfør is til området for å redusere betennelser eller hevelse.

Ta en varm dusj for å løsne muskelspasmer hvis tetthet er vedvarer.

Tips og advarsler

  • Drikk nok vann hver dag for å redusere forekomsten av kalv kramper. Øk vanninntaket med hard trening.
  • Utføre daglig strekker rutine, spesielt løperen strekningen beskrevet i trinn 1, for å redusere sjansene for å få en kalv krampe.
  • Siden alvorlige eller kroniske kalv kramper kan føre til muskelskader ta kontakt med lege hvis smertene vedvarer å utelukke eventuelle medisinske tilstander eller problemer, inkludert helsemessige problemer som kan forårsake kalv kramper eller er forårsaket av kalven krampe.