Digidexo.com

Kinesiske rettsmidler for Kronisk Skrumplever

Kinesiske rettsmidler for Kronisk Skrumplever


Skrumplever, eller arrdannelse i leveren, forekommer i respons til kronisk leverskade. Cirrhose kan være mild eller kronisk, avhengig av skader på leveren. Når leveren er skadet, det reparerer seg selv. Arrvev er resultatet av denne prosessen. Som arrdannelse bygger opp, er leverfunksjonen reduseres. Fordi leveren er viktig for å bli kvitt kroppen av skadelige giftstoffer, rense blodet, og produksjon viktige næringsstoffer, er en svekket leveren en alvorlig sak. Underernæring, leverkreft, høye nivåer av blod toksiner, økte infeksjoner, hypertensjon og kan resultere fra cirrhose.

Tradisjonelle behandlinger for skrumplever

Tradisjonelle medisinske behandlinger for skrumplever er todelt: den første prosessen er å behandle den underliggende tilstand som forårsaker leveren arrdannelse; Den andre, behandle komplikasjoner som følge av arrdannelse selv. Fordi skrumplever er ofte forårsaket av alkoholisme eller hepatitt, blir disse forholdene adresseres først. Sekundære betingelser blir deretter behandlet. Disse betingelsene omfatter overflødig væske i legemet, redusert albumin leversyntese, infeksjoner, leverkreft, høye nivåer av giftstoffer i blod, og økt trykk i venene i området rundt leveren.

Kinesisk medisin behandlinger for skrumplever

TCM eller tradisjonell kinesisk medisin, er et system som brukes til å diagnostisere og behandle sykdom som kan dateres tilbake tusenvis av år i Kina. I TCM er forståelsen av menneskekroppen basert på en helhetlig forståelse av det totale universet. TCM sier at de "Zang - fu" organer er kjernen i menneskekroppen gjennom som et nettverk av blodårer og vev fungerer sammen for å gjøre opp den totale person. Vurderer helse eller sykdom inkluderer årsaken, mekanisme, plassering, og sykdommens art, så vel som måten kroppen motstår og bekjemper sykdommen. Derfor er behandlingen basert på symptomer selv samt differensiering av syndromer. Dette betyr at personer med den samme sykdom og lignende symptomer kan behandles på forskjellige måter.

For skrumplever pasienter, fungerer kinesisk medisin for å opprettholde pasienten på en best mulig helse før operasjonen hvis behovet skulle oppstå. Total generelle helse er stresset, med fokus på å spise et sunt kosthold og fører en sunn livsstil. Qigong øvelser anbefales for å forbedre helse og involvere regulere sinn, kropp og åndedrett. Øvelser utføres av pasienten (intern) eller ved hjelp av en quigong master (ekstern). Typen og omfanget av oppgaver er basert på behov og symptomer på pasienten.

I tillegg til å utøve quigong, blir brukt for å lokalisere akupunktur spesifikke problemer. Størrelsen av nålene, dybden av innførings, lengden av tid som er gått, og valget av punkter langs meridianer "" er alle basert på virkningene blir søkt. I tillegg til quigong og akupunktur, medisinske urter er også foreskrevet i TCM for å behandle levercirrhose for å holde pasienten i best mulig, fysisk tilstand og for å forsøke å reversere leverskader.

Kontrollerende leverbetennelse er en av de viktigste prioriteringene i kinesisk medisin når det kommer til skrumplever. Anti-betennelse urter som også kan bidra til å beskytte leverceller omfatter følgende:

Wu Wei Zi (Schizandrae Fructus)
Gan Cao (Glycyrrhiza uralensis)
Shui Fei Ji (Silybum)
Ku Shen (Sophorae Radix)
Chui Pen Cao (Sedi sarmentosi herba)
Chai Hu (Bupleuri Radix)

I tillegg til å kontrollere inflammasjon, kinesiske urter benyttet for å forbedre lever albumin syntese. Urter brukes til å forbedre albumin syntese inkluderer:

Dong Cuon Xia Cao (Cordyceps sinensis), Dang Gui (Angelicae Radix)
Dang Shen (Codonopsis Pilosulae Radix), Huang Qi (Astragali Radix)
Ling zhi cao (Ganoderma japonicum)
Gou qi zi (Lycium barbarum)
Nu Zhen Zi (Ligustrum lucidum Ait)
Di Haung (Rehmanniae Radix)
Dan Shen (Salviae Miltiorrhziae Radix)
Ji Xue Teng (Mucunae stammen)
San Leng (Sparganii Rhizoma)
E Zhu (Zedoariae Rhizoma)
Xian mao (Curculiginis rhizoma)
Ba Ji Tian (Morindae officinalis radix)

Fordi blødning er ofte en komplikasjon fra skrumplever, kinesiske urter som brukes til å bistå i blodpropp og for å redusere blod i avføringen. Følgende urter brukes til disse formålene:

Yunan Bai Yao Capsule
Xian Han Cao (Herba agremoniae)
Qian Cao (Rubiae radix)
Bai Ji granulater

Økt bilirubin nivåene er ofte behandlet med disse urtene:

Yin Chen Wu Ling San (capillaris og Hoelen Fem Formula)
Wu Wei Xiao Du Yin (Avkok av fem Ingredienser for Antiphologistic)
Hu Zhang (polygoni Cuspidati Rhizoma)
Qian Cao (Rubiae radix)
Yin Chen Hao (Artemisiae capillaris)
Da Huang (Rhei Rhizoma).