Digidexo.com

Den beste måten å fjerne Scars

Den beste måten å fjerne Scars


Arr kan være mer enn skjemmende, kan de endre måten vi kler oss, lavere selvfølelse og gjøre oss ubehagelig i vår egen hud. Fjerne dem, heldigvis, blir lettere og lettere som forskning forteller oss mer om naturmidler og som medisin forbedrer måten vi er i stand til å behandle dem. Lær om måter å bekjempe arr, for best mulig resultat.

Riktig produkt, Riktig Application

Ta deg tid i skjønnhet midtgangen i din lokale matbutikk eller apotek for over-the-counter produkter, som Mederma. Ikke bli lurt av overprisede varer lovende raske resultater, som du bør forvente denne type behandling for å være gradvis. For å være effektiv, må arret kremen påføres to ganger om dagen, eller på en mer hyppig basis. Gni lotion i de berørte områdene med skånsom pleie. Unngå å slite på allerede skadet hud.

Hvis du bruker et arr reduserende kremen, som Mederma, som en del av kampen mot strekkmerker, gjelder dette før du bruker daglig fuktighetskrem. Hvis det er mulig, bære en liten bærbar flaske i vesken eller lagre den i skrivebordet på jobben. Ta det med til toalettet med deg for hyppigere programmer. Ved hjelp av en body lotion vil holde huden sunn og forbedre resultatene dine som du bekjempe arrdannelse.

Supplerende tips

Holde huden sunn og arr-fri er ikke bare et spørsmål om produktene lenger. Tar en multivitamin og ekstra vitaminer som helbrede huden - spesielt vitamin C og E - kan øke fordelene og hurtighet til bedring i huden og arr. Tenk forsterke din diett med sink, som hjelper å opprettholde kollagen og elastin fibre som gir huden din sin fasthet.

Bruk en solkrem når du er utsatt for UV-stråler, og unngå å bruke overflødig tid i klorvann eller i badekaret. Varmt vann og klor har vært knyttet til mykgjørende og skader, så det kan være en god idé å kjøpe et filter for ditt dusjhode og holde ut av jacuzzi. Spise godt kan også være nyttig i å gi kroppen alle næringsstoffene den trenger for å gjenopprette hudens elastisitet og kjempe arrdannelse.