Digidexo.com

Forskjeller mellom Magnetic Hematitt & Magnetic Titanium

Forskjeller mellom Magnetic Hematitt & Magnetic Titanium


Det faktum at det ikke er overbevisende vitenskapelige bevis for effekten av magnetiske terapi har ikke stoppet den fra å bli en industri som gjør at hundrevis av millioner av dollar i året, ifølge Forbruker Warning Network. Fremtredende blant de produkter som selges for deres kjent magnetisk-terapeutisk verdi er smykker utgir seg for å være laget av enten "magnetisk hematitt" eller "magnetisk titan", som må skilles fra de faktiske to materialer navngitte hematitt og titan.

Titanium og Hematitt - Ulike materialer

Titan er en veldig sterk, veldig lett metall som motstår korrosjon godt. Disse egenskapene har gjort titan en favoritt blant flyprodusenter. Titanium elemental symbol er Ti. Dens atomvekt er 22. Når behandlet, har titan en sølvblank glans, noe som gjør det attraktivt for smykker. Hematitt er et jernoksid, med to jernmolekyler og tre oksygenmolekyler, fullstendig irrelevant for titan. Det kan være minelagt og polert til en mørk-grå glans, også gjør det attraktivt for figurer og smykker. Verken titan eller hematitt er sterkt magnetisk.

K Faktorer

De magnetiske egenskaper av metaller er målt ved anvendelse av noe som kalles en K-faktor. Lave K-verdier med negativ reaksjon er kalt diamagnetisk, og har en slik liten reaksjon overfor magnetiske felt som reaksjonen ikke er synlig. Lave K verdier med liten positiv reaksjon kalles paramagnetisk. Disse stoffene er bare litt synlig reaktiv for magnetiske felt. Høye K verdier med sterke positive reaksjoner er metaller som jern og nikkel; deres reaksjoner på magnetiske felt er dramatisk og svært synlig. Disse materialer er kalt ferromagnetisk. Både titan og ekte hematitt er paramagnetisk.

Magnetic Hematitt - Ikke Titanium, Not Hematitt

Den ting solgt som magnetisk hematitt, som viser sterk eller ferromagnetisk respons, ikke er hematitt i det hele tatt, men et kunstig produkt laget ved hjelp av keramiske, barium, strontium og jern, som deretter poleres for å gi den overfladiske glans av selve hematitt. Fordi påstår at det er hematitt kan føre til anklager om falsk reklame, navn som høres ut som hematitt har blitt tildelt disse kunstige stoffer, som "hå Hemalike", "hemalyke", "hematine," og "magnetisk hematine." Det er ikke magnetisk titanium, det er heller ikke hematitt.

Magnetic Titanium - Alloy med Pris

Likeledes er titan ikke naturlig, synlig magnetisk. Smykker laget med magnetisk titan er ved hjelp av en titanlegering som inneholder ferromagnetiske metaller, som nikkel, for å forsterke dets magnetiske egenskaper. Titan er ikke kostbart å fremstille, fordi det er en av de mest tallrike metaller på jorden. Nikkel er også rikelig og relativt billig. Men når den brukes i smykker som gjør terapeutisk krav, mineralet i seg selv kan bli gjort for å høres eksotisk, og prisene på noen av denne smykker kan være svært høy, med enkle armbånd som selger rutinemessig for mer enn $ 50.