Digidexo.com

Sink Eksem Behandling

Den medisinske termen for eksem er atopisk dermatitt. Det er preget av kløende røde flekker på huden. Du kan bruke sink i ulike former for å behandle eksem uten resept fra lege. Sink er allment tilgjengelig på vitamin og narkotika butikker i både aktuell og muntlig formuleringer. Ved hjelp av sink for å behandle eksem kan være gunstig for personer som er motvillige til å ta reseptbelagte medisiner eller som har opplevd negative bivirkninger fra konvensjonelle medisinske behandlinger.

Utseende

Mens enkeltpersoner i alle aldre kan oppleve eksem, synes dette hud tilstand som oftest hos barn. Det vanligvis gjør først en opptreden før fylte fem.

Aktuelt Sink

Aktuelt sink kremer kan brukes i forbindelse med muntlig reseptbelagte medisiner. De kan gi lindring ved å redusere rødhet og irritasjon, og gir en beskyttende barriere. Behandling av eksem med aktuelle sink programmer er gunstig, spesielt for barn, fordi det er nesten ingen risiko for bivirkninger. Faktisk, mange bleie kremer inneholder sink oksid, og kremer som er trygge for babyer er vanligvis trygt for små barn også. Bruk sink kremer om natten fordi de kan bli rotete - de kan være klissete og kan føre til at klær for å holde seg til huden din.

Sink i kostholdet ditt

Legge sinkrike matvarer i kostholdet, inkludert biff, kalkun, laks og spinat, kan sikre at du får tilstrekkelig nivå av dette mineralet. Tenk sink kosttilskudd hvis det er vanskelig for deg å konsumere nok sink-rik mat. Men fokus på kosten kilder til sink først. Med litt planlegging, er det lett å legge sinkholdige matvarer i kostholdet, spesielt siden mange brød og korn er beriket med sink. Ifølge National Institutes of Health, anbefalt daglig inntak av sink er 11 mg for menn og 8 mg for kvinner. RDA av sink for barn varierer etter alder, med pre-teens som trenger 8 mg og yngre barn som krever mindre.

Sink og Hårpleie

Sjampo som behandler flass ofte inneholder sink. De kan brukes til å behandle eksem i hodebunnen, så vel som eksem på ekstremitetene. Men unngå å bruke disse sjampo i ansiktet. Bruke produkter spesielt utviklet for babyer på barn under to år. Følg instruksjonene på etiketten for å finne ut hvor ofte du skal bruke shampoo, men Mayo Clinic sier at du kan bruke spesielle sjampo daglig inntil tilstanden bedres.

Betraktninger

Ved hjelp av sink som en eksembehandling kan være mindre effektiv i tilfeller der et stort område av huden er rammet. Mindre alvorlige tilfeller av eksem noen ganger kan behandles utelukkende med aktuelle sink. Gi tilstrekkelig tid før avgjøre hvorvidt sink kremer er med på å lindre eksem. Naturlige behandlinger, inkludert sink krem, kan noen ganger ta en måned eller mer før du ser resultater. Ifølge Mayo Clinic, naturlige behandlinger er ikke så potent som resept steroid medisiner.

Oral sink Tilskudd

Voksne kan ta sink kosttilskudd muntlig. Følg pakken anbefalinger for å finne den riktige dosen. Barn bør unngå å ta lone sink kosttilskudd, men kan sikkert ta en sinkholdig multivitamin som er spesielt formulert for barn.

Advarsel

Bekrefte en eksem diagnose før selv behandling med sink. Eksem og psoriasis kan se svært like og kan være vanskelig å skille. Se en lege og eneste forsøk over-the-counter behandlinger hvis du har fått en diagnose av eksem.