Digidexo.com

Tegn og symptomer på en herniated plate i øvre rygg

Det er mulig å oppleve en herniated plate i alle segmenter av ryggraden, men en herniated plate i øvre del av ryggen er mye mindre vanlig.

Det er grunner til at øvre del av ryggen er mer stabil enn resten av ryggraden, og det er også forholdsregler tatt av legene prøver å diagnostisere en øvre tilbake herniated plate å sørge for at det ikke er noe mer alvorlig skjer.

Identifikasjon

En spinal platen er det myke materialet ligger mellom to ryggskjelett regioner; platen inneholder et mykt indre kjerne sammen med en elastisk ytre belegg. En prolaps oppstår når den myke kjerne inne i skive brister og begynner å skyve på den ytre elastisk skall. Dette fører til at platen stikke ut fra mellom spinal skjelett regioner og setter press på nerver som kjører nedover ryggraden.

Plasseringen og alvorlighetsgraden av smerte forbundet med denne type arrangement kan avhenge av hvor langt platen utskytende og langs ryggraden, hvor dette finner sted.

På grunn av sin beliggenhet i øvre thorax-regionen i ryggen, er en herniated plate i øvre del av ryggen referert til som en thorax herniated plate.

Effekter

Det har blitt funnet at mange mennesker opplever øvre ryggsmerter ble diagnostisert med andre enn en thorax herniated plate forhold.

På den annen side har det også vært tilfeller hvor folk har blitt funnet å ha en thorax herniated plate som ikke var å vise noen symptomer eller opplever noen smerter eller ubehag.

Den torakale parti av ryggraden er antatt å være mer stabil enn de andre deler av ryggraden på grunn av brystkassen. Brystkassen ligger i thorax delen av kroppen, og den ekstra støtten som tilbys av brystkassen bidrar til å redusere symptomene og forekomster av et thorax herniated plate.

Typer

Når symptomene på en thorax herniated plate ser ut, vil de vanligvis være sentralt i brystet.

Pasienten kan oppleve smerter i øvre del av ryggen, men oftere vil de oppleve en brennende smerte rundt øvre del av ryggen som stråler til brystet.

Det er også mulig for smerten til å stråle ned til benene og forårsake en brennende eller prikk smerter i bena også.

Forekomst

Av alle de forskjellige typer av skivebrokk- som kan utvikle seg på baksiden, er den torakale Herniated platen funnet å være den minst vanlige av dem alle.

En thorax herniated platen er diagnostisert på mindre enn én prosent av alle tilfeller av herniated plater.

Betraktninger

Smerte mønstre av en thorax herniated plate kan være svært villedende. I noen tilfeller kan pasienten klager over smerte i den nedre del av brystet eller til og med mageområdet før de blir diagnostisert med en thorax herniated plate. Dette er hvorfor noen symptomer på en thorax herniated platen kan føre til leger for å bestille tester på hjerte, nyrer eller lunger for å prøve og utelukke en mer alvorlig tilstand.

En person som lider av en thorax herniated plate vil også merke smertene kraftig øke når han nyser, hoster eller ler.