Digidexo.com

Hvordan du kan forbedre ernæring gjennom Ernæringsterapi

Hvordan du kan forbedre ernæring gjennom Ernæringsterapi


I Ernæringsterapi, ordtaket "du er hva du spiser" anses å være sant. I denne formen for medisin, er reguleringen av kroppens kjemikalier og næringsstoffer brukes til å behandle mange former for sykdom, som herpes, hudsykdommer og viral lungebetennelse. Ved å jobbe med en orthomolecular utøveren, kan du danne en ernæring plan som kan bidra til å forbedre helsen din.

Bruksanvisning

Gjør deg kjent med Orthomolecular Ernæring

•  Vit at Orthomolecular ernæring har vært brukt siden 1950-tallet da legene ble brukt den til å behandle dem som lider av psykiske lidelser. Linus Pauling vedtatt det i 1968. Han skapte konseptet med å bruke 'de riktige molekyler i riktige mengder,' gjennom hvilke psykiske plager kan muligens bli behandlet.

Forstå at du kan allerede være å utføre en type modifisert orthomolecular terapi. Hvis du tar vitamin piller, er du å følge prinsippene i denne behandlingen. Med hjelp av en orthomolecular ernæringsfysiolog, kan du forbedre din generelle ernæring med kosttilskudd så varierte som kostfiber, amino og fettsyrer, megadoses av vitaminer, mineraler og enzymer.

Feel trøstet vite at, mens denne praksisen kan være noe kontroversielt i det medisinske miljøet, er det tenkt å være trygg og naturlig. Bare de kjemikalier og næringsstoffer som forekommer naturlig i kroppen vil bli manipulert. Ingenting utenlandsk vil bli introdusert inn i kroppen din.

Få svar på spørsmålene dine på nettet. Besøk nettsteder som Orthomolecular.org for mer informasjon (se Ressurser nedenfor).

Finn et Practitioner i ditt område

Finn en utøver i ditt område ved hjelp av søkemotorer. Prøv American College for Advancement i Medicine nettsted (se Ressurser nedenfor). Forenkle søket ved å spesifisere spesialitet.

Bruk Orthomolecular.org webområde for å finne linker til utøvere i USA og i utlandet. Bare en liten del av det medisinske samfunnet foreskriver orthomolecular ernæring planer. Derfor kan finne en lege i nærheten av deg bli vanskelig.

Velg legen din og utvikle en ernæring plan for dine spesifikke behov.

Tips og advarsler

  • Kostnader for å jobbe med en orthomolecular ernæringsfysiolog variere. Den endelige prisen avhenger av hvor alvorlig din ernæringsmessige mangel er, og hva slags plan er foreskrevet for deg.
  • Den faktiske medisinske fordeler av denne praksisen er fortsatt aktuelle blant medlemmer av det medisinske fellesskapet.
  • Besøk din lege eller legevakten med en gang hvis du har hatt en uforklarlig anfall.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.