Digidexo.com

Infant Car Seat Recall List

Spedbarn bilseter er bærere med avtakbare baser som, av sikkerhetsmessige grunner, er designet for å møte baksiden av bilen, noe som reduserer risikoen for barnet ditt å bli skadet i en bilulykke. Spedbarn bilseter er anbefalt for barn som veier under 25 kilo. Spedbarn bilseter produseres av flere leverandører av babysikkerhetsprodukter, inkludert Graco, evenflo og Cosco. Spedbarn seter er ofte husket for komponent feil eller fiasko. Finne ut om ditt barns sikkerhet sete har blitt tilbakekalt er en enkel prosess som krever ingen spesielle ferdigheter.

Safety Seat Recall List

Den Recall Division av NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) er ansvarlig for å skaffe sikkerhet tilbakekalling informasjon om alle elementer som fremmer sikker kjøring. Dette inkluderer bilsete informasjon om alle produsenter og modeller. Informasjonen presenteres i listeform alfabetisk.

NHTSA Recall List Online

Ved å gå til NHTSA nettside ( http://www-odi.nhtsa.dot.gov/recalls/childseat.cfm ), kan du få tilgang til en alfabetisk oversikt over alle produsenter og modeller av babyseter som har blitt tilbakekalt. Bla nedover i listen over produsenter. Når du har funnet produsenten, en liste over tilbakekalt produkter ved at produsenten vil vises.

Kontakte NHTSA

NHTSA aksepterer også forespørsler om sikkerhet tilbakekalling produkt til post. Å ha en liste over babyseter som har blitt tilbakekalt sendt hjem til deg, sende en skriftlig henvendelse til: National Highway Traffic Safety Administration, Recall divisjon
1200 New Jersey Avenue SE, Washington, DC 20590.

Produktregistrering

Babyseter er sammen med garanti, defekt og produktregistreringsinformasjon. Denne informasjonen kan være plassert inne i boksen på bilsetet. Det er viktig å registrere din sikkerhet sete ved å fylle ut postkort med ditt navn og adresse. De fleste produktregistreringskort er frankerte og krever bare at du slipper dem i postkassen. Hvis du sikre produktet er registrert, vil du motta en liste over sikkerhetstilbakekalt produkter sendt hjem til deg automatisk, uten å måtte foreta en formell forespørsel.

Safety Inspection Steder

For å sikre at barnets bilsete er installert og fungerer som den skal, dra nytte av NHTSA gratis tjeneste inspeksjon. En profesjonell sikkerhet sete installatør kan hjelpe avgjøre om spedbarn bilsete fungerer som det skal og installert til spesifikasjonene for NHTSA. For å finne en sentral beliggenhet i nærheten av deg, se referanser nedenfor.