Digidexo.com

Hvordan å se fosterets hjerteslag tidlig i svangerskapet

Enten du tar fatt på din første graviditet eller du er en mor som har vært gjennom det før, noen ting i forhold til synet og lyden av babyens hjerterytme. Ved hjelp av en ultralyd-maskin, er det mulig å bruke lydbølger for å skape et bilde av fosterets hjerteslag, og foster selv, så tidlig som de første 12 ukene av svangerskapet. Ultrasounds produsere bilder som er viktige i å måle hvordan svangerskapet går fremover. Ofte vil en ultralyd brukes i hver av en forventningsfull mors lege besøk for å sammenligne fosterets vekst og viktig statistikk.

Hvordan å se fosterets hjerteslag tidlig i svangerskapet

Komme i gang

Expose forventnings mors mage regionen.

Spread smøremiddel gelé på eksponert hud og på svingeren. Dette vil tillate at svingeren å bevege seg lett gjennom huden, beskytte elementene i adapteren og bidra til å fremme flyt av lydbølger fra maskinen inn i livmoren.

•  Før transduktoren over mage-regionen. Lydbølger 3,5 til 7 megahertz vil bli sendt inn i livmoren og presentere skildring av babyens hjerteslag og form på LCD-skjermen.

Analyser hjerterytme. Vanligvis en sunn 180 slag per minutt er ventet ved 12 uker. Som svangerskapet utvikler seg, bør pulsen ligge mellom 120 og 160 slag per minutt.

Hint

  • Ha en full blære på tidspunktet for besøket. Dette vil hjelpe til med ultralyd prosedyren.
  • Ikke bruk noen medisinsk maskiner uten riktig trening.