Digidexo.com

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Ti prosent av barn utvikler eksem, i henhold til Nemours Foundation. Tilstanden forårsaker røde, kløende flekker av hud som kan sive eller blemme, og det skjer vanligvis i ansiktet og hodebunnen av spedbarn. Mens steroider og antihistaminer er ofte foreskrevet for å behandle eksem hos babyer, mange foreldre foretrekker å prøve hjem rettsmidler før du godkjenner medisiner som kan forårsake ubehagelige bivirkninger. Heldigvis finnes det en rekke måter å redusere kløe og inflammasjon uten å bruke medisiner.

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Hjem tiltak minske sjansene for skadelige bivirkninger

bade barnet bruker bare lunkent vann. Ta barnet fra badet før huden hans begynner å beskjære. Såpe bør bare brukes når det er nødvendig, da det kan tørke huden og forverre eksem.

Legg havremel flak til babyens bad for å bidra til å lette kløe. Sørg for at du spør babyens barnelege før bruk, og slutte hvis du merke en økning i kløe eller irritasjon.

Påfør en fuktighetskrem. Spre den rundt noen tørre områder av huden umiddelbart etter å ha tatt barnet ut av badekaret. Unngå å bruke duftende lotion.

Kle barnet i naturlige tekstiler. Bomull er best å oppmuntre luftsirkulasjon og lar hans huden puste. Hold deg unna ull og andre grove materialer, noe som kan øke kløe og inflammasjon.

Bruk kjølig komprimerer å lindre kløe og lindre betennelser. Du kan bruke de komprimerer flere ganger i løpet av dagen, etter behov.

Kjør en luftfukter i barnerommet om natten; Dette vil bidra til å holde huden hans hydrert. Bruk en kul-tåke luftfukter for å redusere risikoen for brannskader, og plasser luftfukteren på et sted trygt fra barn og kjæledyr.

Identifisere eventuelle allergener som kan utløse barnets eksem flare-ups. Vanlige allergiske triggere for eksem inkluderer kumelk, egg, peanøtter, hvete, soya, sitrus og fisk. Hvis du ammer, må du fjerne disse matvarene fra kosten for et par uker for å se om det er en forbedring i babyens tilstand.

Unngå å bruke tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ofte kan disse produktene irritere sensitiv hud og øke kløe.

Hint

  • Babyen eksem nesten alltid klarner opp av to år, ifølge American Academy of Dermatology.