Digidexo.com

Hvordan Arbeid en Defibrillator

En defibrillator kan være forskjellen mellom liv og død for et hjerteinfarkt offer. Ved å levere en elektrisk impuls til hjertet, disse enhetene "jump start" hjertets, sette den tilbake inn i en rytme mønster som kan redde en person fra snarlige død. Før hjertestarter kan redde et liv, derimot, må du forstå hvordan å bruke en. De fleste bærbare defibrillatorer er automatisert og bruker en er ganske grunnleggende når du vet hva du skal gjøre.

Bruksanvisning

Slik bruker du en Defibrillator

•  Start med å skru på enheten. I noen tilfeller, når du åpner det gjelder en bærbar defibrillator den slår seg på automatisk.

Ta offerets skjorte slik at defibrillatoren kan ta kontakt med sin nakne huden. Også fjerne eventuelle metallgjenstander, som for eksempel halskjeder, klokker eller ringer.

Plasser en pute på øvre høyre brystet og en på nederste venstre bryst. For riktig plassering, gjennom diagrammet på utsiden av defibrillatoren du kommer til å bruke.

Vent til enheten for å spille inn offerets hjerte mønster. I motsetning til lege pads som gir mulighet for manuelle sjokk innstillinger, bærbare enheter justere sjokk etter behov.

Vent til maskinen for å fortelle deg at det er greit å trykke på sjokk-knappen. Trykk på knappen når du blir bedt om å gjøre det.

Etter leveres sjokket, sjekk offerets puls og åndedrett. Vent på at enheten for å fastslå om det kreves et nytt sjokk.