Digidexo.com

Hva kan jeg sette i min Klesvask to Kill tinea versicolor?

Tinea versicolor er en sopp gjær infeksjoner som utvikler seg i porene i huden, oftest i overkroppen, forårsaker de berørte områdene til å slå en annen farge enn den vanlige hudfargen. På rettferdig for lys farge huden de klatter kan fremstå som en lettere oppdatering av din naturlige hudfarge opp til en rosa tone. På middels til mørkere hudtoner, de flekker av hud rammet fremstår som meget lys til veldig mørk klatter. Hvis du tilbringer tid i solen, klatter av huden er mer merkbar så soling vil bare forverre hudens tilstand.

Desinfisering Din Klesvask

Når du har en soppinfeksjon gjær infeksjon som tineau versicolor, bør du desinfisere alle klær kommer i kontakt med det infiserte området for å holde det under kontroll når det har blitt diagnostisert og behandlingen har startet. Tilbakevendende utbrudd av denne soppinfeksjon kan komme fra sopp som er på klær slitt under utbruddet. Vaske klær i veldig varmt vann anbefales å holde soppen i retur, men det er ikke mulig å bruke varmt vann syklus for all klesvask. Siden denne typen infeksjon vanligvis angriper overkroppen, å ha gensere eller skjorter renses er den beste måten å sikre alle av infeksjonen blir drept. For dine hvite, legge en halv kopp blekemiddel med vanlig vaskemiddel til vask. Fyll vaskemaskinen med vann før du legger tilsølte klær og kjøre en ekstra skylling for å sikre at tøyet skylles grundig. Det er vanskeligere å behandle dine fargede stoffer og stoffer som ikke kan vaskes i varmt vann. For disse stoffene, legge til en kopp eple cider eddik i vaskesyklusen med vanlig vaskemiddel. Surhetsgraden i eddik vil drepe sopp, men du bør gi vaske en ekstra skylling for å fjerne eddik lukt fra stoffet. Tørre klær på de hotteste syklus mulig som varmen vil drepe gjær, men vær forsiktig, fordi varmen kan gjøre klær krympe. Hvis det er mulig, henge klærne ute i solen for å tørke.
Prøv grapefruktkjerneekstrakt, som du kan kjøpe på urt butikker; det er en naturlig desinfeksjonsmiddel. Grapefruktkjerneekstrakt er trygt for alle farger og temperaturer, og brukes av sykehus for å desinfisere sitt vaskeri. Legg 1/2 kopp til vaskevann med vanlig vaskemiddel for å drepe noen langvarig gjær.