Digidexo.com

Hvordan bruke Red Eddik for flass

Flass kan være pinlig og skjemmende. Du kan bruke en masse penger på å kjøpe dyre sjampo og balsam for å bidra til å eliminere flass, eller du kan prøve å bruke en rekke hjem rettsmidler. Red eddik er en av de mange naturlig hjemme rettsmidler som du kan velge å bruke for flass behandling. Eddik fungerer godt fordi det er høy i kalium og naturlige enzymer som hjelper til å beskytte hodebunnen.

Bruksanvisning

Bruk Red Eddik å dempe flass

•  Legg eddik til en bolle med varmt vann slik at vannet bare viser knapt farge fra fortynning. Masser løsningen inn i hodebunnen hver kveld før du går til sengs. Vikle hodet i et håndkle for å holde løsningen jobbe over natten. Eddik har også den ekstra fordelen av avfetting hår som har mye av naturlige oljer i den.

Opprett en annen løsning ved å blande fire spiseskjeer rød eddik med 2 ss sitronsaft. Masser denne løsningen inn i hodebunnen i en sirkulær bevegelse for å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen. Prøv å unngå å la neglene til å ta kontakt med hodebunnen, slik at den ikke skrape bort huden. La løsningen virke i 30 minutter og vask deretter med en mild sjampo. Legge sitronsaft vil også hjelpe håret til å skinne med en ny glans etter vask det.

Sett 1/4 kopp rød eddik i en sprayflaske med en 1/4 kopp vann. Spray det på hodebunnen din og don en dusjhette for de neste 15 til 20 minutter, slik at den kan suge i. Skyll eddik i dusjen. Den eddik vil gjenopprette den naturlige syre-alkaliske balanse og også drepe de ekle bakterier som tetter porene.

Kombiner 1 ss rød eddik, 2 ss havregryn, og en 1/2 kopp grapeseed olje. Bland alle ingrediensene i en bolle til de danner en tykk pasta. Ved hjelp av sirkulære bevegelser med fingrene, massere concoction inn i hodebunnen, unngå negl kontakt. Tillat for blandingen til å forbli på hodet i omtrent en time. Vask den av med en mild sjampo.

Sett en kopp vann i en liten gryte og bringe den til en byll. Når det koker, fjerne potten fra ovnen og tilsett en kopp rød eddik og 5 peppermynte blader. La blandingen til å steile i to til tre timer. Bruke den samme sprayflaske metode som beskrevet ovenfor for å sette concoction på hodebunnen din.

For tilfeller av alvorlig flass, kan du prøve å bruke noen av de ovennevnte forslag, men med en løsning laget med en sterkere konsentrasjon av eddik. Pass på å vaske det ut etter ca 20 til 30 minutter.

Tips og advarsler

  • Vaske hodet med eddik i dusjen vil hindre den fra å bruse og søle over alt om det bruser opp.
  • Hvis du har høydepunkter eller kunstige fargestoffer i håret ditt, kan eddik vaske dem ut.