Digidexo.com

Hva er AmLactin Lotion?

AmLactin lotion er en duft-fri fuktighetskrem som brukes til hydrat, glatt og behandle alvorlig tørr hud. Det er en body lotion som er ment å brukes regelmessig, gjerne to ganger om dagen. Den lotion formelen inneholder alpha hydroxy og er klinisk bevist. Ikke bare AmLactin fukte huden over hele kroppen, men det også eksfolierer døde hudceller, bidrar til å forbedre den generelle tilstanden i huden og gjenopprette sin naturlige helse.

Funksjon

AmLactin lotion formel består av 12 prosent melkesyre. Melkesyren nøytraliseres sammen med ammoniumhydroksyd for å oppnå en lotion pH-verdi som er mellom 4,5 og 5,5. Melkesyre er en type alfa-hydroksysyre, og er en helt naturlig fuktighetsbevarende middel.

Body

AmLactin lotion kan brukes over hele kroppen. Selv mest brukt til å lindre og behandle tørre områder av huden i ansiktet, neglebånd, knær, rygg, hender og ben, vil det også behandle tørr, ru, sprukken hud på albuene.

Ingredienser

De ingredienser som utgjør AmLactin lotion inkluderer melkesyre som er nøytralisert ved ammoniumhydroksyd, vann, glyceryl-stearat, propylenglykol, mineralolje, PEG-100-stearat, lauret 4, metyl, cetylalkohol, metylcellulose, magnesiumaluminiumsilikat, glycerin og propylparaben.

Innkjøp Informasjon

AmLactin lotion kan kjøpes i mange kjedebutikker over hele USA, for eksempel CVS apotek, Costco, Wal-Mart, Walgreens, Target, Shnucks, Lucky, Kohls, Rite Aid, Raleys, Thrifty Hvit Pharmacy, Osco, Minyard matbutikker, Medicap, Bashas, ​​Bartell Drugs, Safeway, Bi-Mart og andre. Kjøpt er tilgjengelig gjennom ulike nettbutikker også, inkludert amazon.com, drugstore.com, medichest.com og hocks.com.

Keratosis pilaris

AmLactin lotion kan bidra til å berolige en tilstand som kalles keratosis pilaris. Det er en svært vanlig hud sykdom som skyldes en opphopning av keratin (en spiker og hud protein), som resulterer i rødt, humpete hud patcher som ser ut som gåsehud. Det er generelt en ufarlig tilstand, men ofte skjemmende. AmLactin lotion kan bekjempe det ved å beholde hudens fuktighet og redusere tilfeller av sitt utbrudd. Den lotion kan også eksfoliere huden og myker forekomster av keratin som er plassert i hårsekkene, som kan forbedre den generelle utseendet på huden.