Digidexo.com

Kinesisk metode for Gender Selection

Kinesisk metode for Gender Selection


Kvinner og par som planlegger på å ha en baby ofte ønsker for en gutt eller en jente, og kan prøve å øke sine sjanser for å bli gravid ønsket sex ved å bruke kjønn utvalg teknikker, inkludert en gammel kinesisk metode utnytte månekalenderen.

Historie

Legenden sier at den kinesiske kjønnskalenderen er basert på informasjon samlet på fødsler av kvinner innenfor Kinas forbudte by under Ching dynastiet, ifølge Graviditet Today. Diagrammet spår et barns kjønn basert på mors alder og måneden unnfangelsen. Hundrevis av år siden en vitenskapsmann oppdaget diagrammet i en grav, og det er nå plassert ved Institutt for Science of Peking.

Betraktninger

Figuren er basert på den kinesiske månekalenderen, og bare gir informasjon om sex av barn unnfanget når mor er mellom 18 og 45. Diagrammet kan brukes til å planlegge når man skal prøve og bli gravid fremtidige barn eller å forutsi sex av et barn som allerede har blitt unnfanget.

Advarsel

Selv om noen rapporter hevder diagrammet er opp til 99 prosent effektiv, har det ikke vært noen vitenskapelige studier gjennomført for å støtte den påstanden. Bruk av kinesisk metode for kjønnsvalg bør være for underholdning bare og ikke som en faktisk metode for kjønnsseleksjon.