Digidexo.com

Mat Meny for en ADHD Child

Mat Meny for en ADHD Child


ADHD, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, blir mer og mer vanlig blant dagens barn. Mens vitenskapen ikke har vært i stand til å finne ut hva årsaken til ADHD er, har de merket en sammenheng mellom kosthold og symptomer på ADHD. Det er visse matvarer som bør inkluderes, og visse matvarer for å unngå, når mate et barn med ADHD.

Fresh Produce

Ferske råvarer, som for eksempel frukt og grønnsaker som er rå, kan levere en overflod av vitaminer og mineraler i barnets kropp som kan være mangler i kostholdet. Frukt er fullpakket med essensielle aminosyrer, et bredt spekter av vitaminer, viktige mineraler og enzymer som vil hjelpe barnet ditt har bedre konsentrasjon, og føler seg bedre fysisk og mentalt hele dagen. Erstatt søtsaker som godteri, kjeks eller kaker med frisk frukt og grønnsaker.

Eliminere Trigger Foods

Det er noen kjente utløse mat som har vist seg å indusere ADHD atferd hos både barn og voksne. Disse matvarer bør unngås for enhver pris, og eliminering av slike matvarer vil bidra til å redusere symptomene på ADHD hos barn. Noen få av disse utløse mat er sukker, kunstige søtningsmidler, mat som inneholder kunstige konditorfarge, matvarer som inneholder nitritter eller nitrater og matvarer som inneholder konserveringsmidler. Sjekk etikettene på matvarene du kjøper, for å være sikker på at du ikke mater barnet stoffer som kan gjøre ADHD verre.

Ekstra Proteiner

Proteiner i systemet hjelp til å stabilisere blod sukker i legemet, for derved å bidra til at systemet føles roligere og mindre urolig. Prøv å velge proteiner som magert kjøtt, som kylling bryst eller indrefilet, eller nøtter, som er fulle av sunt enumettet fett. Inkluder et protein med hvert måltid for å bidra til å stabil barnets blodsukkeret og redusere ADHD atferd.