Digidexo.com

Hva spiser du på Jenny Craig?

Jenny Craig er et vekttap klinikk som fokuserer på forbruket av ferdigpakkede måltider. Den grunnleggende ideen bak Jenny Craig systemet er at, ved å spise måltider de forbereder og sender, vil du gå ned i vekt. Disse ferdigpakkede måltider er levert frosset og er ment å gi flertallet av ditt daglige matinntak.

Meny

Jenny Craig Menyen består av primært pre-pakket mat, levert frosset fra Jenny Craig. De frosne matvarer tilby alternativer til frokost, lunsj og middag. Pre-pakket mat tilbyr en rekke forskjellige valg for hvert måltid, og er designet for å bli supplert med begrensede deler av sunn mat som er kjøpt fra din dagligvarebutikk. Jenny Craig leverer måltider som består av om lag 20 prosent protein, 20 prosent fett og 60 prosent karbohydrater. Magre meieriprodukter, frukt og grønnsaker er kjøpt fra dagligvarebutikk som supplement til de leverte måltider.

Frokost

Et bredt utvalg av valg er tilgjengelige som ferdigpakkede matvarer fra Jenny Craig. I tillegg anbefaler Jenny Craig mat du kan kjøpe fra matbutikken til frokost for å supplere de prepackaged frosne matvarer. Frokost kan inkludere blåbær pannekaker med vegetabilsk pølse (en prepackaged frossen måltid), en Banana Nut Muffin (kjøpt fra Jenny Craig valgmenyen), ulike typer sunn Jenny Craig frokostblanding (inkludert Maple Nut, Frosted Oat, Komplett Start og Cranberry Almond), en utstoppet frokost sandwich, en frokost rykke eller flere andre alternativer. Denne frokosten kan bli supplert med en del av frukt kjøpt frisk.

Lunsj

Jenny Craig pre-pakket mat meny for lunsj omfatter en rekke ulike alternativer, inkludert supper (kylling noodle, skalldyrsuppe, biff bygg lapskaus, etc.), smørbrød (biff panini, Tyrkia klubben panini, kylling sandwich), kalkun burgere, kylling salat , rotini eller en rekke andre alternativer. Dette måltidet, så vel, kan suppleres med små porsjoner av frukt eller grønnsaker fra lokale matbutikk.

Middag

De Jenny Craig middagsalternativer er også stort og omfatter ulike former for biff, kylling og svinekjøtt. Disse pre-laget middagsalternativer kan også suppleres med en liten salat eller liten del av grønnsaker. Det finnes en rekke forskjellige middagsalternativer tilgjengelig for å imøtekomme til de fleste smaker, men kaloriinnholdet i middager er også liten og porsjonene er moderat.

Snacks og desserter

Snacks og desserter kan enten bestå av Jenny Craig ferdigpakkede matvarer, inkludert deler av kaker, kjeks, pretzels, popcorn eller knekkebrød. Frisk frukt er også et alternativ for desserter og / eller snacks, som er grønnsaker inkludert kuttet rå gulrøtter, brokkoli, etc.

Hoved Diet

Hovedideen bak Jenny Craig kosthold er at ingen mat er tabu i moderate mengder. Med denne forutsetningen i tankene, er ideen om at Jenny Craig diett kan opprettholdes når Kosten oppgradere fra å spise Jenny Craig mat å spise mat fra generelle dagligvarebutikker som de forbereder seg. Det brede utvalget av mat tilgjengelig på Jenny Craig nettsiden fokuserer på både bruker sunne ingredienser og porsjonskontroll. De ferdigpakkede matvarer tillate dieters å bli vant til å spise mindre porsjoner uten behov for kaloritelling. Denne endringen, sammen med veiledning av Jenny Craig ansatte og en vekt på trening, bidrar til å sikre at slankere vil holde vekten av når de begynner å forberede mat for seg selv.

Begrensninger av Diet

Prepackaged måltider levert av Jenny Craig ikke imøtekomme til veganere eller de med matallergier, slik at de med disse spesifikke behov kan ikke være i stand til å lykkes på denne dietten.