Digidexo.com

Støttegruppen Tiltak for omsorgspersoner

Støttegruppen Tiltak for omsorgspersoner


Å ta vare på en funksjonshemmet eller kronisk syk person er både givende og slitsomt. Mens folk tar stolthet i omsorg for sine kjære, er det drenering, både følelsesmessig og fysisk, for medhjelperen. Støttegrupper hjelpe koble omsorgspersoner med hverandre; imidlertid visse tiltak bistå i å gi den nødvendige styrke til å fortsette.

Emosjonell støtte

Ledere av støttegrupper kan lette emosjonelle deling blant medlemmene i gruppen ved å stille visse spørsmål som oppmuntrer til diskusjon. Begynn med å spørre pleieren om hans forhold til pasienten, for eksempel ektefelle, foreldre, venner, barn eller annen slektning. Så spør gruppemedlemmer om pasientens tilstand og behov; vite at andre går gjennom det samme hjelper folk flest.

Professional Education

Inviter helsepersonell å snakke på støtte gruppemøter for å gi omsorgsperson utdanning og opplæring. Fysioterapeuter kan trene omsorgs på øvelser som pasientene kan gjøre sittende eller liggende. Hjem medisinske fagfolk kan diskutere bruk av holdbar medisinsk utstyr. Sykepleiere kan demonstrere teknikker for å flytte pasienter og administrere medisiner.

Voksen Day Care

Voksen barnehager byråer tilbyr tjenester for uføre ​​personer over 18 år Vanligvis, de er åpen fem dager i uken og har normal driftstimer, åpning 07:00 til 09:00 og lukking 03:00 til 05:00 pm Inviter byrå styremedlemmer til å snakke på din støtte gruppen for å informere medlemmene sine tjenester og priser, samt utdanne om omsorgsperson utbrenthet og ta tid for seg selv.

Avlastning

I hjemmet avlastning gir omsorgspersoner med korte pauser i løpet av dagen for å shoppe, gå ut med venner eller delta i noen annen hyggelig aktivitet. Starte en frivillig avlastning program innenfor en støttegruppe er gratis og enkel. Spør gruppe og medlemmer til å frivillig sin tid for en time i uken for å gi en nødvendig pause for en omsorgsperson.