Digidexo.com

ProSolution Vs. Vimax Pills

Begge Prosolution og Vimax piller er over-the-counter naturlige mannlige ekstrautstyr kosttilskudd. Begge produktene er ment å brukes av menn som ønsker å forbedre sin ereksjon, penis størrelse, sexlyst eller utholdenhet.

ProSolution

ProSolution selv beskriver seg selv som "# 1 rangerte Male Enhancement Pill». ProSolution lover brukerne vil oppleve langvarig ereksjon 25 prosent fyldigere penis størrelse, mer hyppige ereksjoner og en forbedret sexlyst innen sju til 14 dager. ProSolution tilbyr gratis penis utvidelse øvelser med en bestilling også.

Vimax

Vimax piller er en del av Vimax system, som omfatter bruk av en utvidelsesenhet, væsketilskudd (i tillegg til pillene) og penis utvidelse øvelser. Vimax lover en forbruker som bruker Vimax System vil være i stand til å vokse hans penis opptil fire inches lengre og 25 prosent tykkere, øker seksuell lyst, dempe premature utløsninger og oppnå sterkere ereksjoner og mer intense orgasmer i løpet av få måneder.

Hvordan fungerer de

Begge piller består av supplement forbindelser av urter og andre naturlige ingredienser. Den Vimax formelen gjenoppretter blodstrømmen til penis og hjelpemidler i utgivelsen av testosteron, noe som øker erektil sensasjon og forbedrer naturlig mannlig hormon produksjon. Den ProSolution formel, på den annen side, hjelpemidler naturlig seksuell funksjon, og bidrar til å forbedre blodstrøm til penis, noe som resulterer i forbedrede midlertidige ereksjoner.

Effekter

Vimax lover brukere permanent endring i penis vekst mens ProSolution hevder å gi bare midlertidige ereksjoner og penis utvidelse.

Kostnad

Brukere kan kjøpe Vimax Deluxe System som inkluderer Vimax Extender Pro, to flasker med Vimax piller, en flaske med flytende RX og penis utvidelse øvelser for $ 413,80. Alternativt, kan enkeltpersoner kjøpe en 30-ct av Vimax piller for $ 49.95 eller en tre-måneders forsyning for $ 55.00. På den annen side, kan forbrukerne kjøpe en 60-ct pakke med Prosolution piller for $ 78,95, eller en tre-måneders forsyning for $ 188,95.