Digidexo.com

Hvordan blir jeg en eggdonor i North Carolina?

Hvordan blir jeg en eggdonor i North Carolina?


Implantere donerte egg er en av flere teknikker som brukes til å behandle par som ikke kan unnfange et barn på egenhånd. Eggdonorer gi infertile par sjansen til å oppleve graviditet og fødselen av et barn. Selv om egg givere føler ubehag etter inngrepet, byråer tilbyr kompensasjon og understreke tjeneste givere gjør for infertile par. Som eggdonasjon innebærer noen risiko, givere må være klar over farene og deres rettigheter, inkludert fortsatt medisinsk behandling.

Hvordan blir jeg en eggdonor i North Carolina?

Kontroller at du tilfredsstiller grunnleggende krav. Eggdonor programmer har alder, helse og vekt krav. The University of North Carolina Medical School, for eksempel, krever givere til å være ikke-røykere og har en kroppsmasseindeks mindre enn 28 (se referanse 1). De fleste egg donor byråer også satt en aldersgruppe som regel mellom 20 og 30 år med litt variasjon på hver ende. Tilleggskrav omfatter god fysisk og psykisk helse og ingen rekreasjonsbruk av narkotika.

The University of North Carolina Medical School

Institutt for OB / GYN

Clinic A, 1. Etasje NC kvinner Hospital

101 Manning Drive, CB # 7600

Chapel Hill, NC 27599

919-966-1150

med.unc.edu/obgyn

Finn et byrå i ditt område. Følgende er noen eksempler på eggdonasjon byråer i North Carolina: Donor Source har en tilstedeværelse i flere stater og University of North Carolina Medical School og Carolina Forestillinger har kontorer i bare North Carolina. Du vil stole på dette byrået med din helse så velg et byrå som har kvalifisert medisinsk fagfolk med mange års erfaring. Sørg også for at du vet hvor mye etaten kommer til å kompensere deg for din eggdonasjon.

Donor Source

Renee Koon

Senior saksbehandler

Sørøst-regionen & Texas

877-375-8888

thedonorsource.com/northcarolinaeggdonor.htm

Baby Steps, LLC

Eggdonasjon og surrogat Agency

PO Box 731

Selma, NC 27576

919-965-3621

babystepping.com

Carolina Forestillinger

2601 Lake Drive

Suite 301

Raleigh, NC 27607

919-782-5911

carolinaconceptions.com

Fyll ut søknaden. Forsiktet søkere må fylle ut et omfattende spørreskjema som inneholder spørsmål om psykisk og fysisk helse og familiens historie. Noen organisasjoner har elektroniske søknader. Når du har fullført programmet, vil noen fra byrået sannsynligvis være i kontakt for å diskutere eventuelle problemer eller fortelle deg hva du skal gjøre videre.

Injiser de nødvendige medisiner. For eggdonasjon, må du injiserer hormonelle medisiner for å be utgivelsen av flere egg om gangen. Din valgte etaten vil gi de nødvendige medisiner og fortelle deg hvordan du bruker dem. De vil også kreve at du kommer inn i flere ultralydundersøkelser og blodprøver over en periode på uker for å overvåke utviklingen.

gjennomgå prosedyren for å pakke eggene. Egguthenting er en poliklinisk prosedyre som varer 10 til 30 minutter. Leger sedate eggdonor og fjerne eggene ved hjelp av en nål guidet av ultralyd. Recovery er rask, men ubehag fra prosedyren kan vedvare i flere dager.

Kjenn dine rettigheter. Eggdonasjon er ikke uten farer. De to vanligste komplikasjonene er ovarian hyper-stimulering syndrom og infeksjon i livmoren. Noen komplikasjoner kan påvirke din fremtidige fruktbarhet. Kjenn dine rettigheter i tilfelle det oppstår et problem under eller etter inngrepet egguthenting. The American Society of Reproductive Medicine publiserer en rapport om rettighetene til egg og sæddonorer.

American Society of Reproductive Medicine

1209 Montgomery Highway

Birmingham, Alabama 35216-2809

205-978-5000

asrm.org