Digidexo.com

Aktuelt Candida Treatment

Candida-infeksjoner er forårsaket av en unormalt høy vekst av soppmikroorganismer som heter Candida albicans. En rekke aktuelle candida behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner som er rettet mot hud og slimhinner som tungen, vagina og negler. Følgende er noen farmasøytiske og naturlig behandlingstilbud som er formulert for disse infeksjonene.

Anti-fungal kremer

En rekke anti-sopp aktuell kremer er tilgjengelig på resept og over disk. Disse inkluderer: mikonazol krem, butoconalzole fløte og tioconazol krem ​​eller salve.

Douches

Douches som inneholder en stamme av bakterier som kalles acidophilus er en effektiv lokalbehandling brukes til å behandle candida infeksjoner i skjeden som vaginitt.

Munnskylle

Munnskyllemiddel inneholdende anti-sopp ingredienser som for eksempel te, tre olje blir brukt til å behandle orale soppinfeksjoner.

Stikkpiller

Vaginal stikkpiller er en mye brukt aktuell behandling for vaginal candida infeksjoner. De omfatter terconazole og mikonazol vaginale stikkpiller

Probiotika

Probiotiske-rik mat som yoghurt er full av gode bakterier som Lactobacillus acidophilus, som hjelper kurere candida infeksjoner ved å normalisere skadelige overvekst av candida. Naturlig, ubehandlet og usøtet yoghurt brukes direkte til vagina er en effektiv hjem rette for candida infeksjoner.