Digidexo.com

Rettsmidler for spedbarn Gass Pain

Gass ubehag kan forekomme hos spedbarn i alle aldre, men ifølge Foreldre Magazine, ser det ut til å nå en topp ved 3-6 uker. Årsaken til gass kan svelge for mye luft under gråt, problemer med å behandle formelen eller problemer med noe moren spiser (hvis hun ammer). Metoder som spedbarnsmassasje, magen tid og kosthold endringer i breastfeeding mor kan bidra til å avlaste spedbarn gass smerte.

Tummy Tid

Press på magen ser ut til å hjelpe gassen passerer gjennom fordøyelsessystemet, ifølge Foreldre Magazine. Selv om babyen er litt masete i begynnelsen, la flere minutter på magen for å gi gass en mulighet til å finne veien ut. Alltid tilsyn magen tid økter, som er sunt for et barns utvikling, men må overvåkes inntil barnet blir eldre.

Sykkel Legs

Sett babyen på ryggen og forsiktig sykkel bena. Dette ser ut til å oppmuntre gassen å bevege seg gjennom tarmsystem. Babyer som er masete kanskje ikke liker denne bevegelsen i starten, men gjør det flere ganger om dagen kan bidra til å avlaste spedbarn gass, ifølge Foreldre Magazine.

Diet endringer

Mødre som ammer kan gjøre kosthold endringer som kan redusere spedbarnsluftsmerter. Eliminere produkter som inneholder koffein, som kaffe, te og sjokolade, kan hjelpe. Også for noen spedbarn, kutte meieriprodukter og nøtter ut av din diett (og deres morsmelk forsyning) kan gjøre en forskjell.

Varme Baths

Ifølge Mayo Clinic, kan varme og berøring lindre magesmerter hos spedbarn. Gi barnet ditt et varmt bad og forsiktig massasje rundt magen. Dette kan bidra til å flytte gass gjennom fordøyelsessystemet og slappe av en stresset spedbarn.
Spedbarn massasje kan også hjelpe noen barn, ifølge Mayo Clinic. Bli med et spedbarn massasje klasse i samfunnet, eller kjøpe en billig DVD for å lære teknikker. De fleste teknikker fokusere på å massere magen og bena for å fremme bestått av gass.

Baby Gass Drops

Spør barnets barnelege om bruk av anti-gass medisiner som Mylicon synker. En annen over-the-counter medisiner er lite tummys Gas Relief. Denne medisinen er gratis sakkarin, konserveringsmidler og kunstige smaker, ifølge Medtech Products, produsenten.