Digidexo.com

Hvordan hjelpe Sperm lever lenger

Hvordan hjelpe Sperm lever lenger


Øk sjansene dine for å bli gravid hver syklus ved å hjelpe sperm leve lenger å nå egget. Sperm kan leve opp til syv dager i egglederne, men gjennomsnittlig levetid er tre til fire dager. Fiendtlige og svært sure miljøer i vaginal kanalen kan gjøre det vanskelig for sædceller å overleve og fortsette sin reise. Det finnes en rekke måter å hjelpe sperm overleve lenge nok til å svømme gjennom livmorhalsen og nå implantasjon.

Hvordan hjelpe Sperm lever lenger

Overvåk cervical slimete, og ha samleie når det er et egg-white konsistens. Dette er den mest frukttypen cervikal fluid og vil hjelpe sperm leve lenger enn noen annen cervikal fluid.

Bruk en sperm-vennlig smøremiddel som preseed under fruktbare perioden. Hvis du ikke får noen fruktbare slimet i livmorhalsen, er en sperm-vennlig smøremiddel det nest beste. Det etterligner din naturlige cervical væske, slik at sperm et godt miljø å være i live i.

Har du en orgasme etter samleie. Studier har vist at de sammentrekninger fra en orgasme kan trekke spermier opp i livmorhalsen. Sperm lever lenger en gang inne i livmorhalsen på grunn av miljøet.

legge seg etter samleie i minst 10 minutter --- fortrinnsvis nærmere 30 minutter til en time. Sperm overlever bare noen få minutter i vaginal kanalen, så bruk tyngdekraften til å hjelpe dem med deres reise. Hvis du får opp for tidlig, kan de ikke gjøre det gjennom livmorhalsen før han døde.

Ta vitaminer for å øke din fruktbare slimet i livmorhalsen. Ikke alle kvinner får egg-white cervical væske naturlig; men det er vitaminer som hjelper produsere det oftere. Vitamin C, druekjerneekstrakt og nattlysolje har vist en betydelig økning i fruktbar Cervical væske når det tas regelmessig.

Hint

  • Hold orden på syklusene dine, slik at du kjenner din fruktbare perioden og de beste dagene for samleie.