Digidexo.com

Alternative måter å tenke seg en baby

Alternative måter å tenke seg en baby


Gravid en baby er, for mange, ikke så lett som det virker. Etter å ha prøvd de standard metoder, kan det være nødvendig å oppsøke alternative måter å tenke. Snakk med legen din om bekymringer du måtte ha. Så få hjelp av noen medisinske og helhetlig alternative metoder som mange mennesker har brukt for å oppnå graviditet.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering er en velprøvd metode som mange par har brukt for å bygge deres familier. IVF er en fire-trinns prosess. Medisiner er gitt for å hjelpe kvinnens kropp utvikle egg. Disse medikamentene er tatt med en subkutan injeksjon, vanligvis en gang hver dag. Etter en lege bestemmer eggene er modne ved hjelp av ultralyd og blodprøver, blir eggene høstet. Denne prosedyren innebærer en aspirator guidet av en ultralyd som suger ut eggene. IV sedasjon brukes for denne prosedyren. En embryolog deretter isolerer eggene og injiserer sperm som er fast bestemt på å være sunn i eggene. Hvis befruktet blir eggene plukkes opp med et fint kateter og plassert inn i livmorhulen. Denne fremgangsmåten krever ingen bedøvelse.

Intrauterin inseminasjon

Når legene bestemme infertilitet kan skyldes et problem med sunne sædceller kan intrauterin inseminasjon anbefales. En semen prøven er samlet nær tidspunktet for inngrepet. Sædcellene blir skilt fra sædvæsken. Ved hjelp av en liten kateter, blir den vasket sperm avsatt inne i livmorhulen, like utenfor livmorhalsen.

Surrogacy / Svangerskaps Carrier

Når det er fastslått at en kvinnes kropp er ikke i stand til å bli gravid eller bære en baby til full sikt, kan en surrogacy eller svangerskapsdiabetes transportør vurderes. En kvinnelig tredjepart evalueres for god helse og hennes eggløsning spores. På tidspunktet for eggløsningen, vasket spermier, som har blitt separert fra det forutgående væske, er plassert ved hjelp av et kateter inne i livmorhulen. Det kan være nødvendig å undersøke lovligheten av surrogacy eller involverer en svangerskapsdiabetes transportør som dette varierer fra stat til stat.

Akupunktur

Ifølge Eric Manheimer ved University of Maryland School of Medicine Center for Integrative Medicine, når akupunktur gis som et kompliment til IVF prosedyren, flere graviditeter medføre. Akupunktur har blitt brukt til å hjelpe reproduktive problemer i Kina i hundrevis av år. Manheimer forskning har funnet ut at én av 10 kvinner er mer vellykket i å oppnå graviditet ved påkobling av IVF prosedyren med akupunktur.