Digidexo.com

Hva du ikke å spise på en lav carb diett

Det finnes mange forskjellige typer av lav carb dietter, som har ulike nivåer og mengder karbohydrater tillatt. Men generelt, low carb dietter er alle enige om at det er visse typer matvarer som bør unngås til enhver tid. Mens det er ingen matvaregrupper som er forbudt helt, det er typer av frukt, brød, korn, søtstoffer og grønnsaker som ikke bør spises på en lav carb diett.

Frukt

Frukt tendens til å ha et høyt sukkerinnhold, så mange typer frukt bør unngås, mens på et lavt karbohydratdiett. Kirsebær, mandariner, fiken og druer er alle frukter som er svært høy i sukker. Bananer er akseptabelt når de er litt under moden, men en overmoden banan er ikke tillatt på en lav carb diett. Tørket frukt, av noe slag, ikke kan spises på en lav carb diett, siden det er så høy i sukker.

Brød

Brød som er laget av raffinert mel ikke kan spises på en lav carb diett. Hvitt brød, eller noen form for brød med raffinert hvetemel i ingrediensene, bør unngås. I tillegg har mange typer brød, inkludert hele korn brødet, har sukker eller honning i ingrediensene, som er off-limits for lav carb dieter.

Korn

Korn er ikke helt utenfor grensene for den low-carb dieter, men de må velges med omhu. Eventuelle korn spist, slik som hvete eller havre, bør være hel-korn, og bør spises i små mengder. Instant havremel, selv om det ikke inneholder sukker, er også behandlet, og kan ikke spist på en lav carb diett.

Søtstoffer

Det er mange søtstoffer som ikke kan spises når du er på en lav carb diett. Sukker, i alle sine former, er malplassert i en lav carb diett. Andre navn på sukker omfatter honning, druesukker, glukose, sukrose, fruktose og mais sirup. Stokk sirup bør også unngås når du er på en lav carb diett.

Grønnsaker

For det meste, er grønnsaker tillatt på lav carb dietter, med unntak av stivelsesholdige grønnsaker, som poteter. Erter, pastinakk, rødbeter og mais er andre grønnsaker som ikke kan spises når du er på en lav carb diett. De fleste typer squash, inkludert eikenøtt og butternut saft, er heller ikke tillatt for low carb dieters.