Digidexo.com

Hjem Cures for Diaré

Enten du er syk med et virus eller du har spist noe som er uenig med deg, er diaré aldri hyggelig. Når et anfall av diaré streik, er en av de første tingene du ønsker å gjøre for å erstatte væske som du raskt miste. Ifølge Carolyn De Marco, MD, i boken urte hjem rettsmidler, drikke grønnsak eller kylling kjøttkraft er en god måte å hindre dehydrering som ofte følger med diaré. Mens et anfall av diaré ikke kan ignoreres, er det mange hjem behandlinger som kan bidra til å håndtere dette problemet.

Hva skal unngås

Hvis du har en plutselig tilfelle av diaré, bør du vurdere å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt før du føler deg bedre. Styr klar av fast føde, melkeprodukter og mat som er fet, høy-fiber eller veldig søt for de to første dagene av et angrep. Dette vil gi fordøyelseskanalen en pause. Derfra kan du fortsette med noen hjemme rettsmidler.

Cinnamon Tea

Kanel er en naturlig fordøyelseskanal hjelpemiddel, og kanel te vil bidra til å lindre diaré. Drikk en kopp etter behov. Se etter kanel te på de fleste helsekostbutikker, eller lage din egen brygge. Legg en ts. av pulverformet kanel til en kopp kokende vann og bratt for mellom 10 og 15 minutter. Sil teen gjennom et papirhåndkle.

Grønn og svart te

Både grønn og svart te inneholder store mengder tanniner. Tanniner hjelpe tarmen med et beskyttende belegg som eliminerer opptaket av visse giftstoffer som fører til diaré. Den eneste forskjellen i de to te er den måten de er forberedt. Grønn te tørres rett etter høsting, som hjelper til for å holde høyere mengder av tanniner. Svart te er fermentert litt før tørking og inneholde en litt mindre konsentrert form av tanniner. Uansett hvilken type du velger, la tepose bratt for 15 til 20 minutter for å slippe så mange tanniner som mulig. Drikk 1-5 kopper daglig for lindring.

Gulrøtter

Gulrøtter inneholder store mengder pektin, komponenter som bidrar til å berolige fordøyelseskanalen. De kan også bidra til å forsinke passasjen av avføring gjennom tarmen. Gulrot puree kan spises for lindring og stabilisering. Forbered puré ved matlaging noen rensede gulrøtter før like myk. Sett i en blander med litt vann og blande blandingen til konsistensen av barnemat. Spise 1/4 kopp til 1/2 kopp hver time til symptomene går.

Eplemos

Eplemos er en annen mat som inneholder høye nivåer av pektin, og som gulrot puré, kan spises for å eliminere diaré. Spise 1/4 kopp til 1/2 kopp hver time for lettelse.

Hvis du fortsetter å bli plaget med diaré i mer enn en uke, bør du kontakte lege.