Digidexo.com

Hvordan bruke Gelatin for Diaré Fra Colon Cancer

Ofte vil tumor av tykktarmskreft blokkere passasje av avføring, forårsaker forstoppelse. Av og til vil imidlertid det motsatte skje: bak blokkering, vil legemet utskille vann og flytende avføring vil passere rundt kreft, forårsaker diaré.

Diaré av kreft i tykktarmen skal behandles på stort sett samme måte som det ville være i alle andre tilfeller. Dette innebærer en rekke endringer i dietten, så vel som muligheten for over-the-counter eller reseptbelagte medikamenter, og gelatin kan være en del av diettregime.

Hvordan bruke Gelatin for Diaré Fra Colon Cancer

•  Spis gelatin som en del av en diett av klare væsker, inkludert vann, eplejuice, svak te, klar buljong, og fersken nektar. Pass på at det ikke er noen faste stoffer lagt til gelatin du spiser.

Kontroller at kostholdet er høy i kalium; drikke Gatorade, Powerade, eller andre energidrikker. Når du spiser fast føde, bør du vurdere bananer, aprikos, og poteter.

Unngå fet mat, koffein, kaker, gelé, nøtter og krydret mat.

Vurdere å ta over-the-counter anti-diarrheals som Pepto-Bismol eller andre lignende produkter.

Ta kontakt med legen din dersom diaré vedvarer. Han eller hun kan gi deg en reseptbelagte medisiner for å bekjempe diaré, forutsatt at det ikke forstyrrer de andre behandlingene du får for din tykktarmskreft.