Digidexo.com

Low-Fat Diet for tidlig overgangsalder

Tidlig menopause er resultatet av en kvinnes kropp opphøre østrogenproduksjonen. Eggstokkene, kilden til østrogen, har ikke lenger funksjon eller fjernet. Tidlig menopause kan skje så tidlig i en alder av 15. Vanligvis skjer overgangsalder gradvis. Tidlig menopause kan derfor være rystende som disse symptomene er vanligvis mer alvorlig. Bytte til en lav-fett diett vil bidra til å bekjempe de følelsesmessige og fysiske problemer knyttet til tidlig overgangsalder.

Endringer

Tidlig kvinner i overgangsalderen opplever raske endringer i kroppen deres. Deres risiko for osteoporose og eggstokkreft kreft øker, og deres seksualdrift kan reduseres. Ved siden av disse endringene kan bli endringer i livsstil. Symptomer på depresjon kan forekomme som en kvinne ikke lenger føler seg godt om seg selv. Vektøkning er et vanlig biprodukt, som er økt alkoholinntak. Mat med høyt fett, koffein, sigaretter, alkohol og svært lite eller ingen trening vil gjøre menopausale symptomer forverres.

Diet

Kvinner med tidlig menopause bør undersøke sine dietter. Siden kroppen ikke lenger produserer østrogen, et naturlig fighter mot noen sykdommer, må berørte kvinner lære å kompensere for dette tapet. Økende vekt betyr at kroppen ikke forbrenne fett så ofte som det skal, dine organer arbeide hardere, og du er ikke kompensere for hva kroppen ikke lenger produserer. Bytt til en lav-fett diett. Inkluder hele korn, grønnsaker, frukt, magre meieriprodukter, rikelig med vann og minimalt alkoholinntak. Fokus på frisk frukt og grønnsaker og trim fett fra kjøtt. Spis mat med høyt kalsium og vitamin D som for eksempel laks eller melkeprodukter beriket med vitamin D. De fleste kalsiumtilskudd kommer med vitamin D tilsatt i tillegg. Inkluderer også mat høyt på protein, men lite fett som for eksempel kalkunbryst, torsk, eggehviter og noen skalldyr.

Kosttilskudd

Tidlig menopausal kvinne betrakter ofte hormonbehandling. Denne behandlingen har imidlertid vært mistenkt for å øke risikoen for hjerteinfarkt, slag og kreft. Fordi osteoporose risiko øker i begynnelsen av kvinner i overgangsalderen, er kalsiumtilskudd anbefales å bidra til å opprettholde bein og tenner. Legg i vitamin D for å hjelpe kroppen i kalsium absorpsjon.