Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt i stedet for å spise junk

Hvordan du spiser sunt i stedet for å spise junk


Å spise sunt betyr å få riktig mengde av hver av de matvaregruppene og unngå sukkerholdige, fetende, over-behandlet og stekt mat. Den anbefalte daglige mengden som trengs for hver matvaregruppe er to kopper frukt, 2 1/2 kopper grønnsaker, 6 oz. korn, 5 1/2 oz. protein (denne kategorien omfatter kjøtt, fjærkre, fisk, egg, bønner og nøtter), 3 kopper melk, yoghurt eller ost, og 6 ts av oljer, i henhold til "Essentials of Nutrition & Diet Therapy."

Bruksanvisning

En butikk for sunn snacks. Snacks er en av de måter som folk får for mye useriøs i sine systemer. I stedet for godteri barer, kjøpe frukt og mutter barer. Å erstatte crunchy snacks som potetgull velger selleri, gulrøtter og nøtter. For å imøtekomme en søt tann, bær er et svært sunt alternativ, med sunne naturlig sukker.

Unngå fast food. I stedet for å spise på fast food restauranter, velg en sub butikk hvis får et raskt måltid er et must. Kjøpe elementer for raske måltider hjemme er en god idé, også. Kjøp en pose salat og tilsette ingredienser som nøtter, tørket frukt, lett salat dressing, fettfattig ost og kyllingbryst biter for et mettende måltid. Ta en sekk lunsj til å jobbe med en salat eller en sunn sandwich og en servering av fettfattig yoghurt.

Plukk hele kjøtt i stedet for bearbeidet kjøtt. Også velge magre stykker. Bearbeidet kjøtt har ikke alle de næringsstoffene som hele kjøtt gjøre. Plukk hele kyllingbryst og hele kalkunbryst, og skjær dem opp for smørbrød i stedet for å kjøpe lunsj kjøtt. Hold rødt kjøtt til et minimum, som rødt kjøtt kan tette blodårene dine. Velger å spise rødt kjøtt bare en gang i uken.

Cut brus ut av kostholdet ditt. Sukkerinnholdet i brus er kjent for å hjelpe til med tannråte og hjelper deg opp i vekt. I stedet for brus og andre sukkerholdige, drikker plukke vann. Alle bør ha åtte 8 oz. glass vann hver dag. Når vannet er bare ikke nok, kan du prøve noen 100 prosent fruktjuice.