Digidexo.com

Hvordan ha Sunnere Joints

Hvordan ha Sunnere Joints


For å hjelpe sikre at du har god mobilitet senere i livet, er det noen ting du kan gjøre nå for å ha bedre bein og felles helse. Mengden av benmasse du bygge i tidlig voksen alder vil hjelpe avverge de potensielt ødeleggende effekter av osteoporose, og en godt tonet kropp vil være i stand til å opprettholde bedre balanse og redusere risikoen for beinbrudd. Ofte litt forebygging kan gå en lang vei å hjelpe deg å leve et mer produktivt og smerte fritt liv godt inn i alderdommen. Selv om du ikke startet ung, det er skritt du kan ta i dag for å bygge bedre bein og være mer behagelig, aktiv og uavhengig.

Bruksanvisning

•  Opprettholde riktig vekt. Lagt vekt på å bære rundt ekstra vekt kan være vanskelig på dine bein, ledd og muskler. Dette vil gjøre det lettere for deg å trene effektivt og flytte med selvtillit.

Redusere risikoen for beinbrudd på grunn av fall. Hvis du opplever anfall av svimmelhet, nummenhet eller søvnløshet som lar deg desorientert eller ustø, bør du oppsøke lege. Ørebetennelser, de tidlige stadier av diabetes og andre sykdommer kan gi symptomer som setter deg i fare for å falle. Du kan være i stand til å håndtere noen problemer med medisiner eller en endring av kostholdet. Å være ustø på din følelse kan lett føre til fall og beinbrudd. Hvis du bor i et hjem med bratte trapper, sørg for å holde på rekkverk når stigende eller synkende, og alltid bruke god belysning i trappeoppganger. Slitasje velsittende sko, og holde haller og trapper klare for løse gjenstander. Hvis du må ha området tepper, sørg for at de er godt tacked ned.

Delta i regelmessig vektbærende trening. Aktiviteter som jogging, dans og step aerobics bidra til å bygge benmasse.

Suppler kosthold med kalsium. Kalsium er nødvendig for å opprettholde dine bein, ledd, nerver og muskler. Når kroppen er kalsium mangelfull, begynner det å tegne det den trenger fra bein, noe som fører til lav beintetthet og en økt risiko for brudd. Spis rikelig med lite fett meieriprodukter og ta en multi-vitamin som inneholder kalsium og vitamin D, spesielt hvis du er en kvinne.

supplere din diett med Glucosamine and chondroitin for å reparere brusk. Sunn brusk pute leddene, noe som gjør det enklere å bevege seg rundt uten leddskader og ubehag. Disse populære kosttilskudd er tilgjengelig gjennom din lokale stoffet butikken og kan kjøpes samlet i én tablett.

Overvåk helse med regelmessige legebesøk. Å ha en familie lege og besøke ham ofte kan være en av de viktigste trinnene i å holde skjelettet sterkt og leddene smidig. Regelmessig testing kan avdekke og løse potensielle problemer tidlig.