Digidexo.com

Fakta om fysioterapeuter

Fakta om fysioterapeuter


Fysioterapeuter (PT) jobber med mennesker som lider av skader eller sykdommer som svekker deres mobilitet. PT hjelpe disse menneskene begrense smerte, gjenvinne bevegelse eller bedre funksjonen i lemmer som er skadet. Ifølge Lønn, er den gjennomsnittlige lønnen til en fysioterapeut om $ 70 000 per år.

Funksjon

En PT hjelper henne pasient ved å utvikle en plan for å ikke bare forbedre bevegelse, men øke generell fitness og helse. PT arbeider med mennesker i alle aldre til å forbedre den generelle livskvaliteten. Mennesker som ser en PT ofte lider av beinbrudd, ryggskader, leddgikt, nevrologiske sykdommer og mange andre plager. Etter behandlingen av pasienten, vil PT deretter utvikle en plan skreddersydd til den aktuelle person, og arten av sin skade eller sykdom.

Jobb Detaljer

Ifølge US Department of Labor, de fleste PT arbeider i sykehus, private kontorer eller poliklinikker. De fleste PT arbeide minst 40 timer i uken, og jobben kan være fysisk krevende som PT er ofte nødvendig for å ikke bare Crouch og knele men løft og flytte tunge pasienter og utstyr. Ifølge US Department of Labor, var det 185 500 praktiserende PT i landet i 2008, men det er trolig mer som ikke praktiserer full tid.

Trening

For å bli en PT, en post-Baccalaureate grad fra et fysioterapi programmet samt bestått score på statlige og nasjonale eksamener er nødvendig, ifølge US Department of Labor. I 2009, personer som er interessert i å bli en PT hadde mer enn 200 programmer å velge mellom over hele landet. Ifølge US Department of Labor, de fleste masterstudier i fysioterapi ta ca to år, mens en doktorgrad program kan ta tre.