Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Insect Sting

Hvordan bli kvitt en Insect Sting


Insektstikk kan forårsake en rekke symptomer, spesielt hos de med insekt allergi. Giften eller spytt av insekt kommer inn i blodet, noe som fører til milde reaksjoner av kløe og hevelse eller alvorlig anafylaksi symptomer hos de med livstruende allergier. Behandling av en insektstikk ved utbruddet bidrar til å redusere milde symptomer og smerte. Du kan bruke salver å bite området og kan ta et antihistamin for å redusere kløe og hevelse.

Bruksanvisning

Ta en stinger med pinsett for å hindre spredning av insektsgift, noe som øker kløende symptomer.

Rengjør insekt stikk med såpe og kaldt vann for å desinfisere stikket området og hindre smitte. Pat området tørt med et håndkle.

Ta en over-the-counter eller reseptbelagte muntlig antihistamin for å redusere allergisymptomer relatert til bitt slik som kløe, hevelse, elveblest, pustevansker og kvalme.

Plasser en ispose på bite området i 15 minutter for å redusere hevelse og for å lindre smerte eller kløe.

Påfør og på nytt en aktuell antihistamin eller anti-klø krem som hydrokortison til bitt, etter behov.

6. Påfør en aktuell antibiotika salve og besøke en lege for å få en resept antibiotika hvis bittet blir infisert, angitt med fortsatt smerter, hevelse og rødhet rundt insektstikk.

Tips og advarsler

  • Avstå fra kløe insektstikk, som det vil øke irritasjon og betennelse.
  • De med alvorlige insekt allergier bør bære en resept adrenalin skutt og perorale antihistaminer, i nødstilfeller. Injisere skutt bare minutter fra å få den insektstikk for å hindre livstruende reaksjoner og ringe etter medisinsk hjelp, som du kan kreve sykehusinnleggelse.