Digidexo.com

All Natural Two-Part Cleanse

En all-naturlige, todelte rens bistår i avrusning, prosessen med å fjerne skadelige stoffer. Northwestern Health Sciences University Sunn U hjemmeside definerer toksin som en forbindelse som skader helse eller svekker organfunksjon. Toksiner inkluderer sigarettrøyk, plantevernmidler, konserveringsmidler, hormoner fra mat, industriell forurensning og narkotika. Rens bidrar til å redusere denne giftige lasten.

Avgiftning Diet

Under en rens, du redusere matinn laget med kjemikalier og bruke mat og drikke som bidrar klart ut lagres giftstoffer. The Healthy U hjemmeside råder spise mer grønnsaker, frukt, brun ris og drikker en protein shake med litt fett to ganger om dagen for energi. Økologisk mat gjøre et godt valg for rens.

Spise lys, gjør sunn mat et tryggere valg for en avgiftning diett enn faste. Rens er en modifisert fort. Den moderate inntak av mat hindrer risikoen for å miste muskler, fare for unsupervised flytende faster. Alvorlige dietter og faster kan føre til nedbrytning av sunn lean vev. Todelt rens bistår i avrusning i en skånsom og naturlig måte.

Kosttilskudd

Fjerne giftige oppbygging skaper mye arbeid for organene. Del 2 av rens består av urter og kosttilskudd for å støtte den renselsesprosess. Ta kosttilskudd samtidig som avgiftning diett. The Healthy U hjemmeside anbefaler å bruke en formel for å støtte leverfunksjonen med melk tistel og gurkemeie; en antioksidant formel; probiotika (gunstige bakterier) og tar en fiber supplement mellom måltidene.

Andre kosttilskudd kan bli lagt til. For eksempel, tang og hvitløk er bra for heavy metal avgiftning. Tungmetaller som kvikksølv fra sjømat kan bygge opp i kroppen. Hvitløk, gurkemeie, koriander, tang og tare pulver gjøre gode tilskudd til brun ris og grønnsaksretter, for eksempel supper og gryteretter.

Tips

Det kan hjelpe å velge en tidsramme for rens. Prøv for eksempel en helg først, deretter fem dager, deretter 10 dager. Det er også mulig å gjøre endringer gradvis, før du prøver en rens. The University of Minnesota er å ta ansvar for din helse nettside råder en hel-mat diett, inkludert fargerike friske frukter og grønnsaker, hele korn, belgfrukter, egg, nøtter, gress-matet magert kjøtt og frittgående kylling. Nettstedet anbefaler også: drikker mer vann og legge B-vitaminer; kutte ut raffinerte matvarer, hydrogenerte oljer og kunstige søtstoffer; og redusere alkohol og koffein for å hjelpe avrusning.

Les supplement etiketter og gjøre litt detektivarbeid på ingrediensene og hva de hevder å gjøre.

Rådfør deg med helsepersonell om helsemessige bekymringer før du prøver endringer i kostholdet og før stoppe eventuelle medisiner.

Slutte å spise på kvelden for å tillate fordøyelsesorganer å hvile.

Bruk filtrert eller destillert vann.

Legg sitronsaft til drikkevann for å hjelpe skylle leveren.

Avstå fra å bruke noen kjemiske avføringsmidler.

Fiber som psyllium eller guar hjelpe eliminering. Sjekk produkt etiketter og unngå de med tilsatt sukker og kunstige søtstoffer. Legg dem til juice eller ta dem i kapsler.