Digidexo.com

Symlin for Weight Loss i ikke Diabetikere

Symlin er et stoff som er utformet for å hjelpe diabetikere med insulin kontroll. Fordi det fungerer å kontrollere insulin er det en forutsetning om at det kan også hjelpe ikke-diabetikere med vekttap, som insulin regulerer og begrenser glukose, noe som bidrar til vektøkning. Disse teoriene er uten verdi.

Generell informasjon

Symlin er en antihyperglycemic middel, noe som betyr at den fungerer for å kopiere amylin, en naturlig forekommende hormon i menneskekroppen. Amylin, da skilles med insulin, hjelper kroppen din regulere insulin. Diabetikere har ikke evnen til å regulere hormonet insulin, som du produserer når maten kommer inn i kroppen. Nærmere bestemt bidrar til å regulere insulin glukose eller sukker. Leger foreskrive Symlin når diabetespasienter er fortsatt ikke å opprettholde riktig blodsukkernivå, selv når de har injisert insulin før du spiser mat. Symlin er også et stoff som du injiserer under huden din før du spiser.

Ikke FDA-godkjent

Selv om folk teoretisere at bruk Symlin vil hjelpe kroppen din med å regulere blodsukkeret, har bruken av det for ikke-diabetikere ingen FDA-godkjenning. Stoffet er utviklet spesielt for diabetikere. I tillegg har det ikke vært noen forskning utført i USA som bekrefter gyldigheten vekttap teorier. I 2008, noen få europeiske studier indikerte liten vekttap injisere Symlin i ikke-diabetikere, men disse resultatene er ikke blitt kopiert i USA.

Bivirkninger og ulemper

Det er ikke pålitelig informasjon om Symlin bruk i ikke-diabetikere. I tillegg er stoffet i seg selv har ulike bivirkninger som oppveier den eneste liten vekttap som du kan gjennomgå. Videre Sean Kelley av Pokedandprodded.health.com bemerker at det har vært noen dødsfall i 2008 fra pankreatitt, som har blitt sett på som en bivirkning av Symlin. De andre ulempene er at Symlin er ganske dyrt. En 30-dagers forbruk av stoffet er ca $ 250 dollar. Dette er langt utover kostnadene for andre vekttap teknikker, slanking, gym medlemskap, og kosttilskudd. Dessuten er det lite sannsynlig at et forsikringsselskap vil dekke Symlin, spesielt hvis du ikke er diabetiker. I sum er Symlin ikke en passende stoff for vekttap.