Digidexo.com

Tegn og symptomer på Hypopituitary Disease

Noen ganger kalles hypopituitarisme, er hypopituitary sykdom en medisinsk tilstand hvor hypofysen ikke produserer nok av de hormoner som trengs for at kroppen skal fungere skikkelig. Tegn og symptomer på hypopituitary sykdom varierer avhengig av hva hormoner er mangelfull.

Hormonmangler

Hormonmangler mulig fra hypopituitary sykdommen inkluderer mangel på gondatropins eller hormoner som bidrar til å produsere kjønnshormoner, veksthormoner og hormoner som stimulerer skjoldbruskkjertelen og prolaktin.

Typer symptomer

Mangler av gondatropins forårsaker ufruktbarhet, endringer i menstruasjon, vaginal tørrhet, impotens og shriveling av testiklene. Knapphet på thyroid-stimulerende hormon produsere symptomer som forvirring, kulde intoleranse, vektøkning, forstoppelse og tørr hud.

Time Frame

Prolaktin mangler fra hypopituitary sykdom normalt bare gi symptomer hos ammende mødre som kanskje lider av en utilstrekkelig melk forsyning på grunn av mangel på hormonene. Veksthormonmangel gir vanligvis symptomer, inkludert dverger eller hemmet vekst, men disse symptomene bare forekommer hos barn, ifølge University of Maryland Medical Center.

Signs

De vanligste tegnene på hypopituitary sykdommen er funnet i blod arbeid, noe som viser at nivåene av hypofysehormonene er mangelvare, forklarer det amerikanske National Library of Medicine.

Komplikasjoner

Venstre ubehandlet, mangel på skjoldbrusk-stimulerende syndrom har potensial til å forårsake binyrene insuffisiens, noe som fører til flere symptomer, som for eksempel lavt blodtrykk eller blodsukkernivået, tretthet og nedsatt toleranse for stress, ifølge University of Maryland Medical Center.