Digidexo.com

Hvordan finne My Body Type for Weight Loss

Vekttap er en beundringsverdig mål, men noen mennesker har mer problemer enn andre å miste vekt. Hvis du er en av dem som har problemer med å miste uønsket vekt, kan du ha nytte av å kjenne kroppen din type. Å vite din kroppstype vil hjelpe med en konkret plan for deg. Kroppstyper faller inn i tre kategorier: mesomorph, endomorph og ectomorph.

Hvordan finne My Body Type for Weight Loss

En se i et speil for å finne ut hvor vekten er på kroppen din. Den Mesomorph er en naturlig slank, muskuløs kropp, like proporsjonert på topp og bunn. Den endomorph gevinster vekt lett og er delt inn i enten å ha en pære form (vekt mer nedenfor midjen på hofter og lår) eller et eple form (35 tommers midje eller over for kvinner eller 40 tommer eller over for menn). Den ectomorph er naturlig slank og tynn - noen ganger skjør - og har problemer med å få vekt.

Bruk målebånd og måle brystet, midje (ved navlen nivå) og hofter (rundt bredeste delen av baken). Mesomorphs har nesten like bryst og hofte målinger, med midje faller under disse to målingene. Endomorphs få vekt lett. Deres midje er vanligvis mye større enn deres bryst og hofter. Ectomorphs har mest problemer å få muskelmasse, og deres mål er ofte det samme. .

Bruk speilet bilde og målinger for å bestemme din kroppstype og bruke følgende som utgangspunkt for vekttap. Alle tre kroppstyper må følge en sunn spising plan. Mesomorphs vil som regel ha et større inntak av proteiner og komplekse karbohydrater for å tillate muskeloppbygning. Endomorphs vil typisk følge en lav-fett, lav-karbohydrat og / eller lav-kalori diett. Ectomorphs vil spise en mer høy-fett og høy karbohydrat diett, for å tillate frisk vektøkning.