Digidexo.com

Hvordan å miste 12 pounds i en måned

TV-programmer som "The Biggest Loser" hjelpe folk raskt miste en betydelig mengde vekt, men du kan oppnå samme resultat hjemme hvis du er villig til å sette i arbeid. Selv om det ikke er lurt å følge en aggressiv vekttap diett for en lengre periode, noe som gjør en sterk innsats kan hjelpe deg å miste 12 pounds i en måned.

Hvordan å miste 12 pounds i en måned

•  Kjør i minst en time hver dag. Du kan dele din kjøre inn en 30-minutters økt i morgen, og en annen 30-minutters økt i kveld, men sørg for å få i minst en hel time løping hver dag. (Hvis du ikke er en løper, kan du prøve en annen form for kardiovaskulær trening, som for eksempel sykling.) Du vil brenne nok kalorier for å miste omtrent en halvkilo i uken eller fire pounds i en måned.

•  Reduser antall kalorier du spiser hver dag til 1200. Du vil spise mindre, så du trenger å gjøre sunne valg. Fokus på frukt og grønnsaker, magert kjøtt og fisk og nonfat meieri. For å sikre at du får riktig mengde mat, måle porsjoner nøye. Du kan miste to pounds en uke eller åtte pounds i en måned, ved å endre kostholdet på denne måten.

Drikk mer vann, og spise mindre stivelse og mindre salt. Ved å drikke mer vann, du gir kroppen din den hydration den trenger og hindrer den fra å holde på lagret vann. Ved å spise færre stivelse og mindre salt, som begge fungerer som svamper og suge opp vann i kroppen, hindrer du vannet oppbevaring gjør du veier mer.

Hint

  • Hold en food journal for å hjelpe deg med å spore ditt daglige kaloriinntak.
  • Alltid snakke med legen din før du starter noen diett eller trening plan. Du bør ikke spise færre enn 1200 kalorier per dag. Du trenger så mange kalorier for å sikre at du får riktig mengde næringsstoffer og kroppen din har nok energi.