Digidexo.com

Hvordan beregne forbrenning på en skritteller

En skritteller er en liten elektronisk enhet som måler antall skritt mens du går. Tilgjengelig i sportsutstyr deler av butikker eller via Internett-arenaer, kan prisen på dette instrumentet varierer fra $ 5 $ 40 avhengig av egenskapene og utformingen av modellen. Sporing daglige skritt kan være et verdifullt verktøy for å opprettholde en konsekvent treningsprogram. Når riktig kalibrert, kan en skritteller brukes til å beregne kalorier brent ved å gå hele dagen.

Hvordan beregne forbrenning på en skritteller

Hvordan beregne kalorier brent på en skritteller

Spor en halvannen kilometer gang selvfølgelig: Hvis det er en skole løpebane tilgjengelig, fire ganger rundt banen tilsvarer en mil. For å vandre i et trygt område langs en gate, sette bilen kilometerteller til "null" og kjøre en mil. Dette vil være den halvannen kilometer gang kurset.

Sørg skritteller er riktig festet til klær for nøyaktig skritt telling. Den skal plasseres på forsiden linning bukser eller skjørt midt mellom navlen og hofte. Plassere skrittelleren for tett til navlen vil ikke tillate det å registrere måten, som er oppdaget av hip bevegelse. Pass på skrittelleren sitter vertikalt for å registrere riktig. Iført det klipses fast en lomme eller andre deler av klær vil ikke tillate riktig skritt telling. Sjekk for optimal plassering ved å gå 25 trinn, deretter vise skrittelleren for antall skritt. Hvis trinn nummeret er feil med mer enn to eller tre trinn, fortsette å justere plassering for nøyaktighet.

Mål trinnene gikk i en mile. Gjennomsnittlig antall å forvente er ca 2000. Antallet vil være høyere for en person med kortere skrittlengde og lavere for en person med lengre skritt.

Beregn kalorier brent per én kilometer av trinnene. Den gjennomsnittlige person som veier 155 pounds forbrenner ca 80 kalorier vandre en mile. Det regner til 80 kalorier per 2000 skritt for en gjennomsnittlig 2000-trinns mile. En tyngre person vil brenne litt mer kalorier per mile.

Beregn kalorier brent per trinn. Fordel skritt per mil ved 80 kalorier (kalorier forbrent per mil) for å få kalorier forbrent per trinn.
Eksempel: 2000 skritt gikk / 80 kalorier = 0,04 kalorier per trinn

Beregn daglige kalorier brent gang: Hver dag, null skritteller i morgen. Hver kveld notat skritt gikk og multipliser med forbrente kalorier per trinn (0,04 i eksemplet ovenfor).
Eksempel: 8000 skritt gikk x 0,04 kalorier per trinn = 320 kalorier brent

Hint

  • Skritt per kilometer kan i gjennomsnitt til nærmeste 100 for letthet, og uten at det påvirker store utfallet av beregningen da alle beregninger er grovt basert på gjennomsnitt og varierer fra person til person basert på alder, kjønn og vekt.
  • Selv om vandre raskere forbrenner flere kalorier per time, betyr det ikke brenne flere kalorier per mil siden mile er dekket i en kortere tidsperiode.
  • Alle trinnene tatt i løpet av dagen bidra til forbrente kalorier.
  • Sjekk alltid med din personlige lege før du endrer eller starter en ny fysisk øvelse diett.
  • Pass på å gå i et trygt område og opprettholde avstand fra biltrafikk; Bruk lyse reflekterende klær hvis vandre i skumring eller mørke.