Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise rå mat

Det er mange grunner til at å spise rå mat kan hjelpe deg å gå ned i vekt, alt fra det helt enkle til det vitenskapelig kompleks. Noen mennesker velger å adoptere en helt rå diett, men selv om dette ikke er for deg, kan du få mange helsemessige fordeler og mister vekt lettere ved å inkludere mer rå matvarer i kostholdet ditt. Rå mat kan være overraskende variert og deilig, når du blir kjent med den.

Hvordan å miste vekt ved å spise rå mat

•  Spis mer rå frukt og grønnsaker. Dette er den enkleste måten å gå ned i vekt med rå matvarer, og blant de mest effektive. Hver gang du velger en frisk veggie (kanskje med en lav-fett dip) eller et eple for en matbit, du unngår mindre næringsrik og mer kaloririk alternativer. Store rå salater med sunne dressing valg også gjøre stor, fylling, lav-kalori måltider.

Prøv Dehydrert snacks. Disse produktene, som for eksempel frukt lær og "rå" kjeks, blir tørket til en seig eller sprø tilstand ved hjelp av lav varme. Prøver disse alternativene kan være en fin måte å enkelt innlemme mer rå mat i kostholdet ditt, og gi en rekke ulike smaksopplevelser.

Spis spiret korn. Enten du spire dine egne korn eller kjøpe "rå" brød laget med spiret korn, du får fordelene av rå ernæring. Spiret korn kan bidra til vekttap fordi de gir mye mer komplekse karbohydrater enn vanlige raffinert korn, og er også tett nok til å skape en følelse av fylde som varer en god stund.

Få komfortabel med sunt fett. Dietter som inneholder en stor andel av rå mat kan være svært lav i kalorier, i noen tilfeller så lave at de er uholdbar over tid. Dedikerte rå mat lister bør være sikker på å innlemme rikelig med fett fra kilder som avokado og rå nøtter, erkjenner at hver sunt kosthold krever litt fett. Hvis din diett er balansert og inneholder mye rå mat, vil du fortsatt gå ned i vekt.

Eksperimenter med rå søtningsmidler. Disse er vanligvis laget fra most søte frukter, for eksempel datoer. Hvis disse matvarene tilfredsstille dine søt tann, de er mye mer ernæringsmessig tett og mindre caloric enn tradisjonelle søtningsmidler, og vil definitivt hjelpe deg å miste vekt.

Hint

  • Folk som velger raw-food dietter er vanligvis også vegetarianer eller veganer, for en rekke årsaker. Imidlertid kan noen mennesker inkluderer animalske produkter som honning og rå melk og kjøtt i en rå diett. Disse matvarene bidrar ikke så mye til vekttap siden de inneholder mer kalorier, og det kan også være andre helserisiko forbundet med inntak av rå animalske produkter. Men dette er et område for å forske videre hvis du vurderer å adoptere et primært rå diett.