Digidexo.com

Hvordan å få vekt raskt for kvinner

Hvordan å få vekt raskt for kvinner


Kvinner som er undervektige kan noen ganger sliter med å få riktig mengde vekt å holde kroppen sunn. Hvis du har en hard tid å få vekt, fokus på hvilke typer mat du spiser og hvor mange ganger om dagen du spiser. Hold deg unna usunn, fet mat som fast food eller junk food; disse matvarene vil ikke hjelpe kroppen din i det lange løp, fordi de er fulle av salt, fett og sukker. I tillegg vil regelmessig styrke-trening bidra til å bygge muskelmasse.

Hvordan å få vekt raskt for kvinner

•  Spis høy-kalori mat, men de som er sunt for deg. Hvis du legger til mat som både fremmer god helse og er også høy i kalorier, vil dette hjelpe deg å sette på pounds, ifølge Mayo klinikken. Velg matvarer som nøtter, egg, avokado og multigrain brød.

Legg til flere spise ganger til din daglige rutine. Har du en ekstra snack mellom måltidene for å bidra til å øke kalorier. Peanøttsmør og toast, ost og trail mix er alle eksempler på snacks som kan hjelpe deg opp i vekt.

Start styrke-trening for å få muskelmasse; muskler veier mer enn fett. Løfte vekter for å bidra til å skape muskelmasse, ved hjelp av lav vekt og høye repetisjoner, fordi, ifølge American Council of Exercise, er dette den beste måten å øke muskel trygt. Push-ups, utfall og knebøy all hjelp til å bygge muskler i armer og ben.

Plasser ekstra ingredienser inn elementer som du vanligvis spiser. Legg melk i stedet for vann til varm sjokolade og havregryn. Bruke helmelk i stedet for lav-fett eller skummet melk. Legg statister som nøtter og bær til muffin mikser. Forbruker statister vil hjelpe deg å legge kalorier til kosthold generelt.