Digidexo.com

Bivirkninger av Healthy Trim

Bivirkninger av Healthy Trim


Sunn Trim er en diett pille supplement utformet for å undertrykke appetitt og oppmuntre vekttap. Som med enhver diett pillen, er det noen potensielle bivirkninger til å ta produktet. Å vite de potensielle bivirkninger av et supplement kan hjelpe enkeltpersoner å ta informerte beslutninger om hva de velger å putte i kroppen sin. Alltid konsultere med en lege eller annet helsepersonell før du tar noen vekt-tap supplement.

Puls

Den viktigste ingrediensen i sunn Trim piller er koffein. Dette stimulent øker pulsen i kroppen, noe som er grunnen til at det kan være effektiv på å hjelpe i vekttap. Når for mye koffein er inntatt, men det kan føre til hjertebank eller racing, som kan være skadelig for orgel. Varme hjertebank er en av de viktigste bivirkninger som kan oppstå når du tar et supplement høy i koffein nivåer.

Forslag Diet

Dietten som er anbefalt for bruk sammen med Sunn Trim er å hoppe over frokost og har en lett lunsj og middag. Extreme, lav-kalori diett som dette kan være skadelig for kroppen hvis det brukes for en lengre periode. Kroppen trenger et visst antall faste kalorier for å fungere skikkelig. Hvis kroppen ikke får riktig kalori teller, som kan variere fra person til person, kan kroppens immunsystem fornedre og kroppen kan selv gå inn i sult-modus, der kroppen forsøker å bevare så mye fett som mulig. Dette kan faktisk redusere noen vekt-tap fremgang.

Rastløshet

Et høyt inntak av koffein kan føre til hyppige rastløshet, spesielt om kvelden før sengetid. Dette har en ugunstig virkning på kroppen fordi rastløshet forhindrer normal søvn vaner. Uten nok hvile, kan legemet begynner å lagre fett på en lignende måte til når den går inn i sult modus. Det er nødvendig å ha avslappende, vanlig søvn for å opprettholde en sunn vekt. Rastløshet kan også gjøre det vanskelig å konsentrere seg om arbeid og andre oppgaver i løpet av dagen.

Liver Risk

Sunn Trim piller inneholder ingrediensen hydroxycitric acid (HCA). Ifølge Food and Drug Administration, kan HCA forårsake skade på leveren hvis for mye blir tatt over tid. En lignende vekttap produkt som inneholder HCA og andre lignende ingredienser, Hydroxycut, var målrettet av FDA i mai 2009 som en årsak til leversvikt i noen ekstreme tilfeller.