Digidexo.com

Komme SSDI med hjertesykdom

Ifølge Social Security Administration (SSA), Social Security Disability Insurance (SSDI) er et lønns-finansiert forsikring program som betaler fordeler for deg og eventuelt andre familiemedlemmer i tilfelle av en funksjonshemming som er ventet å vare i minst ett år eller resultere i død. Begynner prosessen med innlevering for uførhet på grunn av hjertesykdom kan virke skremmende. Her er noen tips for å hjelpe deg å komme gjennom den skremmende prosess.

Trinn 1 - Snakk med legen din om innlevering av funksjonshemming

Samarbeid legens kreves for skjemaene og brev som sier at du har en funksjonshemming som vil påvirke din evne til å arbeide i minst et år eller vil føre til død. SSA har flere kriterier for å avgjøre om du faktisk er deaktivert, hvorav den ene er å sammenligne din tilstand mot sin "Notering av Nedskrivninger" (http://www.ssa.gov/disability/professionals/bluebook/4.00-Hjerte-Voksen. htm) for å fastslå alvorlighetsgraden av funksjonshemming. Hvis du har betydelig "hjerte-svekkelse", kan du kvalifisere for SSDI. SSA lister betydelig verdifall som "enhver lidelse som påvirker funksjonen av hjertet eller sirkulasjonssystemet (det vil si, arterier, vener, kapillærer, og lymfedrenasje)." Legen din vet hva du skal gjøre for å hjelpe deg å starte prosessen.

Trinn 2 - Få din journal sammen

Få utslipp skjemaer fra legen din for å løslate alle medisinske poster tilbake til henne. Inkluder hver lege som har behandlet deg for din tilstand. Husk å ta med registreringer av eventuelle relaterte operasjoner, sykehusopphold, besøk til klinikker og alt annet forbundet med omsorg for din sykdom, som gjelder lab-rapporter. Jo mer bevis du har oppbakking opp din diagnose som viser alvorlighetsgraden av funksjonshemming, jo mer sannsynlig er det å vinne ditt tilfelle.

Trinn 3 - Ta kontakt med en Social Security Funksjonshemming advokat

Det første en advokat vil gjøre er å hjelpe deg å samle informasjon om at SSA krever at du fil. Søknad om uførhet er forvirrende i beste fall og usedvanlig stressende i verste fall. En advokat som spesialiserer seg på Social Security funksjonshemming lov kan hjelpe deg å navigere labyrinten av vilkår og krav.

Binder og Binder er en utmerket ressurs (http://www.binderandbinder.com/index.html). Basert i New York, har det vært i virksomhet siden 1975 Den håndterer SSDI tilfeller nasjonalt og dets advokater er eksperter i Social Security funksjonshemming innstrammingen. Å ha en advokat som spesialiserer seg på funksjonshemming lov gjør prosessen enklere, ettersom han er godt bevandret i de innledende filing og klageprosesser. Slike advokater heller ikke krever betaling før etter at du vinner, og deretter en del av oppgjøret vil gå til dem. Deres andel varierer basert på mengden av oppgjøret.

Trinn 4 - Ikke prøv å slå systemet

Bedrageri er en skremmende ord. Felony er enda skumlere. Ikke gjør en slutt løpe rundt din egen funksjonshemming saken og prøve å jobbe. Dette handler om å bevise at du ikke kan arbeide. Funksjonshemming svindel er big business for den skruppelløse, og folk svindel med offentlige gjøre det enda vanskeligere for de av oss med legitime krav for å bli godkjent for uførhet. Takket være stivere bøter på grunn av regjeringen å slå ned på svindel tilfeller, er straffen fengsel inntil fem år og $ 250.000 i bøter.

Trinn 5 - Ikke gi opp

Det er tøffe tider, og du må være tøff, også. Dette handler ikke om å gi opp på livet ditt, det handler om å få deg inn i en økonomisk posisjon hvor du kan i det minste nyte det litt. Noen ganger kan vi synes synd på oss selv for å måtte melde deg ut av arbeidsstyrken og gå på funksjonshemming. Ikke. En alvorlig funksjonshemming kan gjøre oss føler at det er stjålet vår rett til å være lykkelig, som det har tatt bort vår selvstendighet og verdighet. Men det er ingen skam i å ta vare på deg selv og gjør hva du må gjøre for å sikre at du kan få av.