Digidexo.com

Hvilke farger undertrykke appetitt?

Hvilke farger undertrykke appetitt?


Vekttap mål trolig fokusere på å begrense kalorier og trener, men mindre tyngende triks kan også hjelpe deg å miste pounds. Bruke fargeterapi for å undertrykke appetitten og redusere cravings er en måte å gjøre slanking moro. Ulike farger påvirker matvaner på forskjellige måter. Noen farger stimulere ditt ønske om å spise, mens andre undertrykke det. Innlemming farge inn matopplevelsen kan brukes til å hjelpe du inntar færre kalorier.

Blå Food

Blå demper appetitten mer enn noen annen farge. Bortsett fra blåbær, som faktisk er lilla, er det ikke naturlig blå matvarer. I det siste, når mennesker foraged for mat, blå var en advarsel av svinn eller fare. Mangelen på naturlig blå mat og faresignal det opplyst begrenset vår appetitt respons på blå mat. Folk mot farger som ofte forekommer i naturen, som grønt, rødt, gult og oransje. Den aversjon mot blått kan hjelpe deg å spise mindre ved å undertrykke ditt ønske om å overspise. Høy-kalori mat som russet poteter, pasta, rømme, ost og smør er vanligvis lys eller hvit. Dette gjør det lett å endre fargen med noen få dråper av blått konditorfarge. Sprer blå-farget smør på brød fraråder ditt ønske om mer enn noen få biter.

Visning Din Mat

Hvis tvinge deg selv til å spise farget mat virker lite appellerende, innlemme blått i dine måltider på andre måter. Serve maten din på en blå plate, satt på en blå duk med en blå serviett. Omgir deg i fargen vil undertrykke appetitten og hjelpe du føler deg rolig og fokusert på mat. Blå er en mild, beroligende farger, og det hjelper deg til å føle deg avslappet. Svart, grønn og lavendel også undertrykke et ønske om å overspise. Jo mer du kan fokusere på mat og ta deg tid servering, jo mindre sannsynlig er det å overspise.

Color Your spiseplass

Miljøet der du spiser spiller en stor rolle i dine spisevaner. Ernæringseksperter anbefaler måltider spises på et spisebord, uten distraksjoner som fjernsyn. Dette gjør at du kan fokusere på å spise og forstå dine følelser av sult og tilfredshet. Skape et fredelig miljø der du kan spise er en viktig del av vekttap, og hvis du planlegger å bruke farger for å undertrykke appetitten, bruke dem i din spiseplass. Blå, lys grønn og lavendel har en beroligende effekt, mens rød og oransje stimulere appetitten. Dekorer spisestue med beroligende farger for å ha en enklere tid å kontrollere matinntaket.

Color Therapy

Du kan bruke fargeterapi i løpet av dagen for å hjelpe deg å takle mat cravings og ønsket om å overspise. Skift lyspæren i kjøleskapet med en som er blå-farget, undertrykke ditt ønske om å snack hver gang du åpner døren. Få motivert til å drikke vann ved å legge til rød eller oransje konditorfarge eller serverer den i en rød eller oransje glass. Disse fargene stimulere følelser og appetitt, oppmuntre deg til å strekke seg etter vannet ofte. Dette vil holde deg hydrert og fylle magen, hindrer deg fra å konsumere overflødige kalorier. Fargeterapi er ikke en eksakt vitenskap fordi det innebærer menneskelige følelser. Eksperimenter med ulike farger bestikk og glass, samt ulike nyanser av mat, for å se hvilke som hjelper deg holde deg til din diett.